Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 321)

plakát

Paní Davisová (2023) (seriál) 

Zvláště uchopený seriál o hledání Grálu a algoritmus, který vše řídí. Je to hodně upovídaný a zdaleka ne tak vtipný jak by mělo. Prvních pár dílů bylo zajímavé a navnadilo to, pak už to místy nudí. Přesto to něco do sebe má.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Tohle byla jedna velká křeč. To měla být komedie? Ale moc k smíchu toho tam opravdu není. Spíš to bylo melancholické drama s občasným přesahem ke komedii. Herecké výkony jsou takové strohé a působí to příliš umělé, prostě se neustále čeká na hlášku, aby vznikl vtip. Celkový dojem s příběhu je nevýrazný, manžel ani děti neví nic o domácnosti, to jako vážně neumí zapnout myčku či ohřát jídlo? To jsou základy. Tohle se nepovedlo a co vím že už to nikdy neuvidím.

plakát

Nebát se a nakrást (1999) 

Tady je jasný příklad toho jak spousta lidí hodnotí něco co ani neviděli, ale je to v žebříčku, tak proč tomu nedat odpad. Film který v TV nedávají vůbec ani na DVD to nevyšlo a streamovací služby to nenabízí tak to má přes 2700 hodnocení. Já si to pustil na YouTube a čekal ledacos. Nijak to nevybočuje z filmů jako Divoké pivo, Ještě větší blbec, než jsme doufali, Kanárská spojka a nebo Nahota na prodej ta, ale narozdíl od těhle filmů není komedie. Námět o dvojnících co se zamění není nic nového. Jasně že L. Sobota tady perlí někdy je to i vtipný, jindy spíš křečovitý. Ostatní herci jsou takový průměrný. Ten film není dobrý, ale určitě by si občasné uvedení zasloužil. Prostě i takové perly tu máme, tak proč je schovávat.

plakát

Spy/Master (2023) (seriál) 

Vynikající špionážní drama ze studený války v Rumunsku. Vidět život Rumunského diktátora a jeho šílenou manželku, která byla snad ještě horší než on, bylo zajímavé. K téhle zemi mám určitý vztah, jako malý kluk jsem tam čtyřikrát byl s rodiči a sestrou u moře. A život tam neměli vůbec lehký oproti tomu co bylo tady. Tady to snad ani nebyl dvojitý agent ten to hrál na všechny možné strany jen, aby mohl z toho kolotoče ven.

plakát

Stále v kurzu (2021) (seriál) 

Celkem humorný seriál spíše pro ženský, ale mě to docela bavilo a za jeden den jsem to dal celé. Hlavní postava je otravná sebestředná stárnoucí komička co si myslí že je něco extra a neustále je na přes. držku. Dostane se k ní mladá scenáristka, která si musí získat její pozornost a práci pro ní. Na té postavě oceňuji příjemnou civilnost ať vzhledem, projevem i oblečením. Občas tedy téměř pořád na sobě nechá dříví štípat, třeba v druhé sérii jí za pomluvné maily zažaluje a ona sní jede na turné a chová se jako by se nic neděje. Celé je to i drama zároveň, ale tak nějak v odlehčené podobě. Na třetí sérii se těším.

plakát

Avenue 5 (2020) (seriál) 

Tohle mě dalo docela zabrat. Je to totiž strašně blbý a neskutečně ukecaný. Zasadit to celé do vesmíru kde letí neschopná posádka a všemožně ujetý cestující. Jako celek to moc nefunguje. Jako satira se to občas nechá, ale i tak to není pro každého.

plakát

Severní vody (2021) (seriál) 

Mrazivé drama z 19 století za doby velrybářských výprav. Mysteriózní to teda opravdu není, ale má to něco do nebe.

plakát

Zelený servis (2016) (seriál) 

Vydržel jsem dva díly a vypnul to. Mě to prostě nebavilo. Epizodní seriál kdy středem celého děje je dealer trávy jinak jsou všechny postavy každý díl jiný a to mě vadí. Něco ve stylu Pokoj 204.

plakát

Úkryt (2002) 

Tak trochu pech nastěhovat se do velikánského domu, který je velice dobře zabezpečený. A zrovna v tu dobu mají tři zloději v plánu ten dům vykrást. A celé se to jak jinak hodně zamotá. Když pominu že zloději se chovají jak retardovaný a jak jinak se samozřejmě mezi sebou pohádají. Do toho se matka s dcerou skrytou v místnosti kam se oni chtějí dostat. Co považuji za zvláštní k čemu je dvou lidem tak nesmyslně velký barák. A určitě bych chtěl mít v celém domě kamery, aby mě neustále někdo sledoval. Ten konec byl taky podivný, že se tam onen zloděj vrátí. Slušná atmosféra.

plakát

Bambilionářka (2020) 

Tohle bylo sociální drama a ne komedie či krimi. Divná rodina co krade se seznámí dívkou a ta jim poněkud přeorganizuje život. Dcera byla pěkná, ale poněkud zanedbaná a ty její tepláky hrůza. Moc mě to nebavilo.