Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 323)

plakát

Báječný život po životě (2010) 

V celku příjemná britská černá komedie a nevdavkách jedné kypré indky. Na odpoledne ideální.

plakát

Casshern: První samuraj nového věku (2004) 

Předlouhý animovaný s prvky hraného filmu sci-fi blábol o nákém experimentu a boji, moc jsem se v tom nevyznal, ta animace mě dost rušila ve vnímání děje. Tohle není můj šálek kávy.

plakát

Pozdrav od juggerů (1989) 

Mad Max naruby asi tak nák, zápasi ve světě, kde v podstatě už nic nefunguje jen gangy a smrt. Podivaná solidní.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Velice zajímavý a netradiční mysteriozní horor o únosech dětí. Celý se to rozehrává úplně jinak než čekáte. Mrazivá atmosféra, která vás pohltí a nenechá vydechnout ani na konci, kdy vás to nutí přemýšlet.

plakát

Perverzáci (2011) 

Název je dosti výstižní, opravdu perverzáci. Jen jsem si říkal, že první a vlastně i druhá povídka by si zasloužila samostatný film. Je to spíš pro silnější povahy, nebot je to dost uchylné, ale zajímavé.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Oceňovaný film kritikou, ale už to méňě diváky. Já jsem se v tom moc neorientoval. Zvlášt Roden byl zralej na svěrací kazajku a celkově postavičky jak někdě ve cvokhausu. Pro mě takovéhle filmy nesjou já to neocením.

plakát

Útok dvojhlavého žraloka (2012) 

Béčko, ale já se docela dobře bavil. někdy mě takovýhle film baví víc než vysokorozpočtový blábol. A mimochodem žralok byl moc pěkný.(ale potkat bych ho nechtěl)

plakát

Vražedná dohoda (2013) 

Tohle tady už bylo ,ale v lepším. Podprůměrné béčko s nepřesvědčivým hereckým výkonem hlavních hrdinek.

plakát

Experti (2006) 

Abych byl upřimný koukat se na to dalo, ale že bych se u toho smál to teda né. Vlastně tohle nemělo žádnou pořádnou dějovou linku, prostě nic abych se vyznal co tím chtěl režisér vlastně říct?

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Nesnáším muzikály, do tohodle jsem šel jen že je to spojené s hororem, ale hodinu film jsem přeskákal, vždy , když začali zpívat. Tohle mohl být krásně ponurý horor ve stylu Burtona, tak jak to umí, ale takhle z toho vnikl paskvil ani ryba ani rak. některé scény jsou dobré, ale jako celek je to nuda.