Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Věřte nebo ne, ale já se u toho ještě teď dokážu bát jak u žádného jiného hororu :). Nevím čím to je, ale asi to značí něco o kvalitách téměř všech hereckých výkonů, o Christině Ricci nemluvě.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Němý svědek (1996) (epizoda) 

Asi můj nejoblíbenější Poirot. Roztomilý (a inteligentní) pejsek, který nakonec téměř všechno vyřeší a Hercule Poirot, který to dořeší (a já zas nepochopím, jak na to přišel). Jsem u toho sice za blbou, ale přesto se mi to líbí :-).

plakát

Agatha Christie's Poirot - Pět malých prasátek (2003) (epizoda) 

Opět perfektní David Suchet, který tentokrát řeší starý případ. Byla to vlastně normální poirotovská detektivka, ale přesto něčím odlišná a to tím, že zde obhajovali mrtvou osobu. Celkově velice povedený Poirot, který patří mezi mé oblíbené.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Smrt na Nilu (2004) (epizoda) 

Můj oblíbený Hercule Poirot, který se mi ale mnohem víc líbil v původním filmovém zpracování. Už jsem si tam zvykla na všechny ty osoby (a stejně vždycky zapomenu, kdo spáchal tu vraždu), ale tady mi to přišlo, jako by se už nevědělo, co točit, tak se natočil remake již udělaného filmu s jiným hercem a méně povedený.

plakát

Agenti nula nula (2004) odpad!

Reklamy na pojištění, co šly před filmem, zaujaly daleko víc.

plakát

Akira (1988) 

Takové slavné anime... Brala jsem skoro jako povinnost se na něj podívat. Nečekala jsem předem nic úžasného a tak jsem Akiru pořád odkládala. Celý námět mi přisel nezajímavý a grafika mě taky moc nelákala. Nakonec byl Akira přesně takový, jak jsem očekávala... Strašně, strašně dlooooouhý rozjezd - podle mě snad hodinový, u kterého už jsem div nelezla pod židlí z nudy a v grafice se mi líbily akorát jednotlivé postavy, které ale byly opravdu - jak píšou i ostatní - jako přes kopírák. Konec je sice krásný, to nepopírám, ale tu nudu na začátku mi to už nevynahradilo... Nemůžu mluvit o zklamání, když jsem to vlastně čekala, ale lepší hodnocení tomu fakt nedám.

plakát

Akvabely (2007) 

Filmů na podobné téma bylo natočeno už asi sto. Je ale docela příjemné, že ten sto první se na celou věc dívá trochu jinak a ukazuje věci takové jaké jsou. Není to bůhvíjak dokonalý film, ale hlavně dvě věci se mi na něm líbily. Jednak to, že postavy neprochází nesmyslnými změnami, nepřevrátí během dvou dnů svůj pohled na svět ani nezískají úžasné schopnosti, jak tomu často v podobných filmech bývá a pak to, že Water Lilies, film o patnáctiletých děvčatech, se ani zdaleka nezaměřují na patnáctileté publikum a tudíž nechtěně nesklouzávají mezi jiné, "vtipnější", snímky z prostředí mladých lidí a jejich prvních lásek. Úplně ale pochopím, pokud tento film někdo naprosto zdrbe, důvody by se taky našly.

plakát

Alf versus U.S. Army (1996) (TV film) 

Určitě velké zklamání po skvělém seriálu, který mi připomíná mé krásné dětství. Alf přišel o mnoho ze svého mohutného charisma a není už ani tak vtipný. Celá rodinná atmosféra je pryč a Alf místo aby provokoval sousedy a vykrádal lednici, radši zdrhá z výzkumné stanice. Postrádám mnoho kultovních postav, jednak celou rodinu Tannerových a pak i sousedku Okmonkovou. Tenhle komerční systém Hollywoodu nemám ráda - z každého populárního seriálu nebo grotesky udělat hned celovečerák. Výsledek je předem jasný, ale stejně si svět nedá pokoj. Velká škoda...

plakát

Anakonda (1997) 

Divný, nudný a naprosto nezáživný film s mizernou Jennifer Lopez a ucházejícím Jonem Voightem, který má rozhodně nejcharizmatičtější postavu. Snímek obsahuje veškerá typicky americká klišé a občas zajímavě provedenou anakondu. Možná kdyby J.Lo jen nevrtěla prdelkou, mohlo by to dopadnout líp. Námět byl dobrý a určitě by se to dalo natočit (alespoň) zábavněji.

plakát

Asterix a Galové (1967) 

Asterix, můj hrdina od dětství. Je samozřejmé, že v komiksové podobě je to mnohem lepší, ale i tak se mi filmová podoba velice líbila. Tohle sice není ten nejpovedenější, vlastně jsou skoro všecky ostatní lepší, ale i tak je to ten úžasný Asterix, kterého máme pořád rádi.