Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Podle mě hodně dobře natočená černá komedie. Herci jsou ve svých rolích taky opravdu dobří a celý příběh je podle mého názoru dost celistvý na to, že je to natočené podle 3 knih. Opravdu jsem se bavila, ale má to i svá hluchá místa, a to zejména v přechodech do dalších knih.

plakát

Mravenec Z (1998) 

Krásný příběh s roztomilými mravenečky, který by se klidně mohl převést na hraný film s lidmi a bylo by to jednoznačně přístupné od 12 let.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2002) 

Roztomlá Audrey Tautou v dalším dost povedeném filmu, kde vám hlavní postavy hodně zamotají hlavu.

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Opravdu hodně roztomilé. Nikdy jsem netušila, že by mohlo bejt prasátko tak krásný a roztomilý.

plakát

Kašlu na lásku (2003) 

Opravdu povedená romantická komedie, která se od těch jiných "běžných" romancí výrazně liší. Už jen tím, že se představitelé snaží držet city pod bodem nula a tím, že je zasazená do minulosti. McGregor i Zellweger zde měli opravdu hezké role, které se jim samozřejmě povedly. Stejně tak vedlejší role byly opravdu vydařené. Jen to občas postrádalo akčnost a zábavu a když na mě Barbara vychrlila, celou pravdu, byla jsem docela zmatená, ale naštěstí ne tolik, že bych to nepochopila.

plakát

Krtek a víkend (1995) 

Zábavné a roztomilé, ale jinak krtkův weekend není zas tak nabytý činnostmi, aby to bylo na pět hvězdiček.

plakát

Krtek a karneval (1976) 

Opravdu roztomilá pomoc kamarádovi. Jeden z průměrnějších krtků, kteří sice pobaví, ale narozdíl od jiných to není zas takový zázrak.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Němý svědek (1996) (epizoda) 

Asi můj nejoblíbenější Poirot. Roztomilý (a inteligentní) pejsek, který nakonec téměř všechno vyřeší a Hercule Poirot, který to dořeší (a já zas nepochopím, jak na to přišel). Jsem u toho sice za blbou, ale přesto se mi to líbí :-).

plakát

Agatha Christie's Poirot - Pět malých prasátek (2003) (epizoda) 

Opět perfektní David Suchet, který tentokrát řeší starý případ. Byla to vlastně normální poirotovská detektivka, ale přesto něčím odlišná a to tím, že zde obhajovali mrtvou osobu. Celkově velice povedený Poirot, který patří mezi mé oblíbené.

plakát

Blázni ze stadiónu (1972) 

Další velice povedený film Les Charlots. Oblíbená komedie mého dětství, je stále mou oblíbenou. A jak to teprve muselo vypadat, když byl tohle nový film. Tihle "sportovci" zkrátka dokážou pobavit snad každého bručouna :-).