Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Ewan McGregor

Naprosto úžasný herec, obrovský talent, který zahraje cokoliv. George Lucas měl neskutečné štěstí, že najal právě jeho. Bez něj by Star Wars byl poloviční. Nejlepší role: Obi-Wan Kenobi (Star Wars Ep. I-III)

Alan Rickman

Skvělý herec s velice specifickým, příjemným hlasem. Je na něj radost pohledět ať už ve Smrtonosné zbrani nebo v Harrym Potterovi. Nejlepší role: Severus Snape (Harry Potter)

Neil Patrick Harris

Výtečný herec, komik a zpěvák. Prokázal to v HIMYM, Dr. Horrible i v Glee. Nejlepší role: Barney Stinson (How I met your mother)

Nathan Fillion

Ohromný sympaťák, podle mě značně nedoceněný. Exceluje ve všech svých rolích, ale jedna převyšuje všechny ostatní. Nejlepší role: Malcolm Reynolds (Firefly)

Adam Baldwin

Další z řady nedoceněných herců, vždyť jako Jayne i Casey je naprosto famózní. Chjo, svět není spravedlivej. Nejlepší role: Jayne Cobb (Firefly) a John Casey (Chuck) Prostě se nedokážu rozhodnout, ve které je lepší... :-.)

Karl Urban

A do třetice jeden z nedoceněných, i když zrovna Karl je asi nejvíc na očích (ale pořád méně než by si zasloužil). V Pánovi prstenů ukázal, že v něm něco je, ve Star treku to potvrdil. Nejlepší role: Bones (Star Trek)

Shia LaBeouf

Herecká naděje do budoucna, na svůj věk je totiž jako herec působí velice vyspěle a zdatně sekunduje zkušenějším kolegům, ať už v Já, robot, Constantine nebo novém Indym. Nejlepší role: Junior :-) (Indiana Jones a Království křištálové lebky)

Robert Downey Jr.

Zástupce střední generace v mé TOPce a herec se zatraceně velkým...Charismatem. Nejlepší role: Tony Stark (Iron Man I a II)

Ian McKellen

Sir McKellen, podle mě nejlepší britský herec současnosti. Je prostě dokonalý v každé roli, jako hodný čaroděj, zlý mutant, fanatický historik, nebo prostě jako hlas vypravěče, ostatně jeho hlas patří k těm nejlepším na světě, spolu s Christoferem Leem a Allanem Rickmanem. Nejlepší role: tady není o čem přemýšlet...GANDALF (Trilogie Pán Prstenů)

Bill Nighy

Heh, když si na tohoto herce vzpomenu tak se prostě musím zasmát, ta jeho obličejová mimika mě vždycky všude v každém filmu pošle do kolen, vážně něco úžasného. :-) Nejlepší role: Billy Mack (Láska Nebeská) a Victor Maynard (Wild Target)