Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Biografie (7)

Common (herec / skladatel / producent)

20.05.2007

Common se narodil 13. března 1972 v Chicagu (stát Illinois) jako Lonnie Rashied Lynn. Svojí hudební kariéru startuje vítězstvím v soutěži magazínu The Source (tenkrát ještě s pseudonymem Common Sense). V roce 1992 proráží singlem Take It EZ, který se objevil na jeho debutovém albu Can I Borrow A Dollar?. Následovaly další… (více)

Danny Pino (herec / scenárista / režisér)

03.11.2007

Daniel, neboli Danny Pino se narodil 15. dubna 1974 v Miami (stát Florida). Danny pochází z "ostrova svobody" (Kuba). V roce 2002 se oženil s manželkou Lilly s kterou má syna Luca Daniela , který se mu narodil 15. února 2006.Dannyho filmografii tvoří z převážné části seriály, on sám však spíše upřednostňuje kariéru divadelního… (více)

Eddie Cibrian (herec)

03.11.2007

Eddie se narodil 18. června 1973 ve městečku Burbank ve státě Kalifornie. Od mala byl nadaný sportovec. Jeho první příležitost, jak se dostat před kameru a zároveň získat reputaci, přišla už ve 12 letech, kdy natáčel reklamní spot pro značku Coca-Cola. Po ní se objevil v mnoha dalších televizních reklamách v nichž doslova… (více)

Ice Cube (herec / producent / scenárista)

06.05.2008

Ice Cube se narodil jako O'Shea Jackson ve čtvrti South Central v Kalifornském Los Angeles. Svoje první rapové texty začíná psát na střední škole, kde také potkává své osudové kámoše Eazy-E a Dr.Dre. Začínají společně pracovat a dávají dohromady jednu z nejlepších a nejslavnějších hip hopových kapel 20.století - N.W.A.,což je… (více)

Kelly Overton (herečka / režisérka)

03.11.2007

Tato herečka se narodila v roce 1978 ve Wilbrahamu ve státě Massachusettes.Na střední škole byla skvělou atletkou - na západě Massachusettes dokonce nebyla k poražení v běhu přes překážky a skvěle hrála i fotbal a basketbal. Po střední škole se přestěhovala do NYC, kde studovala americkou Akademii dramatického umění.Během… (více)

T.I. (herec / skladatel / režisér)

04.05.2008

Tip se narodil 25. září 1980 ve znamení vah v Atlantě (stát Georgia). Tento herec/raper má více jmen a pseudonymů, tak si je pojďme představit - jeho civilní jméno je Clifford Joseph Harris jr., jeho "filmové jméno" je Tip Harris a jeho nejznámějším pseudonymem je zkratka - T.I. Už od dětství si říkal Tip, ale když začínal s… (více)

The Game (herec / skladatel)

03.11.2007

Pravým jménem Jayceon Terell Taylor se narodil 27. listopadu 1979 v nejdrsnějším ghettu současného světa - v Comptonu, který leží uvnitř Los Angeles. Dětství neměl jako většina jeho afroamerických vrstevníku z čtvrti lehké, když byl ještě malý, jeho starší sestra obvinila svého otce ze sexuálního obtěžování a důsledek byl, že… (více)

Reklama