Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (299)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Páni, ona to vážně není parodie. Kdo by to byl řekl. Babica umí tak možná rozkrojit rohlík a nepřipálit vodu. Nevim, z čeho je mi víc na blití. Jestli z něho, z jeho názorů a nápadů, z tv novy, z food stylingu nebo z těch sraček, které on drze nazývá dobrotama. Hnus, velebnosti... Jdu blejt...

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Neskutečná blbost, ale většinu času se člověk musí fakt smát. Já se bavil a většina návštěvníků kina brečela u některých scén smíchy.

plakát

Trosečník (2006) (pořad) odpad!

Ubohý pokus o kopii legendy.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Uff, Uff. Kde začít a přitom nevyzradit vše? I když je fakt, že trailer už vyblil, co se dalo... Inu, sérii velmi prospělo jiné prostředí. S přemístěním děje do Evropy přišly i úplně nové možnosti. Ultradestruktivní hypermotokáry byly cool, baby sexy, holčičí bitka v metru drsná, závod po Londýně hodně efektní. Dálniční akce ve Španělsku byla taky skvělá, dokonce i její tak trochu "super hero style" zakončení. Ale závěrečná akce na runwayy? To bylo fakt už přes čáru soudnosti, byť se jedná o akční nářez. Slabší než pětka, ale pořád solidní pecka. Ale troufnu si prorokovat, že sedmička se vrátí do stejných shitoidních kolejí, kde se nachází FF od jedničky až po čtyřku. I když jednička v rámci žánru strádá, je to pořád jakási klasika (protože je první). To je fakt. Dvojka už ale stála za prd, "what the fuck" trojka ještě víc a čtyřkou si to vůbec nevylepšili. Nadupaná pětka z Brazílie je zázrakem Linovy tvorby. Pětka je bezpochyby nejsilnějším dílem série. Jedná se o poctivou nálož všeho, co má vynikající moderní akčňák mít. Pro mě to je automobilové Expandables. Někdo postrádal auta, že mohlo být víc honiček a závodů. Podle mě je to jen ukázka zralosti. Zralosti nejen série, ale i samotného Lina. Že se dostal do formy, dokazuje i šestý díl Rychle a zběsile. Lin si je konečně jistý a přesně ví, co má dělat. Nevím, jestli by mu tahle kondice zůstala i do sedmičky, ale nejsem přesvědčený o tom, že je Wan dobrou volbou, byť se už ukázal být velmi schopným. A hlavně je to škoda, když se Lin tak skvěle rozjel. Uvidíme...

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) odpad!

Špatně postavená porota, špatné výkony soutěžících a katastrofální výběr moderátorů!

plakát

Konečná (2013) 

Jedním slovem: "nuda". A je to tak. Na film s akční legendou jsem čekal víc. Přespříliš jednoduché story a většina postav, vč. Raye, agenta Bannistera a big mafiózo boye Corteze, je tak nudná, že jsem z nich málem usnul. Navíc ani jedna přestřelka nestála za nic. (SPOILER - proti armádě si troufne jeden s pistolkou a proti šaškovi s revolverem vymejšlí takticky ozbrojená šerifská domobrana pomalu strategický plán útoku. Nemluvě o nesmyslu se superautem s výkonem přes 1000 koní, které projede na nádrž přes půl USA...) 50%

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

G.I. Joe 2 vs. Die Hard 5: Na první pohled nesrovnatelné dva filmy, které se tváří, že jediné, co mají společného, je Bruce Willis. Není tomu tak. Tyhle dva akčňáky mají společnou jednu zásadní vlastnost - jsou to totální kraviny. Die Hard: Dlouho jsem se těšil na další pokračování newyorského policity a nenechal jsem se odradit kritikou. Tentokrát jsem kritiky poslechnout měl. Trailer vypadal fajn, ale půlka věcí ve filmu vůbec nebyla. Navíc už vím,že by bývalstačil samotný trailer. Film jako takový je jen obohacen o naprosto nesmyslnou a stupidně vymyšlenou akci, kterádokonale koresponduje s demencí hlavních postav. ___SPOILER:__ Pardon, ale jezdit teréňákem po střechách aut v koloně nebo pokaždé vyskočit z několikapatrového domu (a ještě vůbec netušit kam), protože po nich někdo střílí - no to je studita příšerná. Oproti předchozím dílům je "Opět v akci" zlý sen. 40% G.I. Joe 2: Včera jsem měl možnost zajít na předpremiéru. Film? Stejná hovadina jako jednička. ALE...! Nic víc od toho člověk neočekává, a tak je vydatnější přísun akce jedině příjemný překvapením. Je to naivní pohádka pro infantilní chlapy, ale akce je pořádná a navíc Adrianne Palicki je fkat kost. Největším překvapením večera pro mě byl fakt, že nový GI Joe je lepší než nové Die Hard.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

G.I. Joe 2 vs. Die Hard 5: Na první pohled nesrovnatelné dva filmy, které se tváří, že jediné, co mají společného, je Bruce Willis. Není tomu tak. Tyhle dva akčňáky mají společnou jednu zásadní vlastnost - jsou to totální kraviny. Die Hard: Dlouho jsem se těšil na další pokračování newyorského policity a nenechal jsem se odradit kritikou. Tentokrát jsem kritiky poslechnout měl. Trailer vypadal fajn, ale půlka věcí ve filmu vůbec nebyla. Navíc už vím,že by bývalstačil samotný trailer. Film jako takový je jen obohacen o naprosto nesmyslnou a stupidně vymyšlenou akci, kterádokonale koresponduje s demencí hlavních postav. ___SPOILER:__ Pardon, ale jezdit teréňákem po střechách aut v koloně nebo pokaždé vyskočit z několikapatrového domu (a ještě vůbec netušit kam), protože po nic někdo střílí - no to je studita příšerná. Oproti předchozím dílům je "Opět v akci" zlý sen. G.I. Joe 2: Včera jsem měl možnost zajít na předpremiéru. Film? Stejná hovadina jako jednička. ALE...! Nic víc od toho člověk neočekává, a tak je vydatnější přísun akce jedině příjemný překvapením. Je to naivní pohádka pro infantilní chlapy, ale akce je pořádná a navíc Adrianne Palicki je fkat kost. Největším překvapením večera pro mě byl fakt, že nový GI Joe je lepší než nové Die Hard.

plakát

Přepadení 13. okrsku (2005) 

Už dlouho jsem takovou slaboduchou hovadinu neviděl. Je až k nevíře, jak stupidní tento film je. Mnohočlenný po zuby ozbrojený elitní tým má obrovský problém odstranit pár lidí v rozbourané barabizně, o kterou stačí opřít kolo a ona se zřítí. V barabizně, ve které je jeden zkrachovalý policista závislý na chlastu, jedna lacinná děvka, jedna pomatená psycholožka na práškách, jeden kapesní zlodějíček, jedna nevinná mamina, jeden vysloužilý strážník a jeden magor, co má IQ 50. Zásahovka má noční vidění, automatické zbraně, granáty, C4, benzín, vrtulník s kulometem. A rozpadlý domeček (nebo alespoň jeho) ne a ne srovnat se zemí. Nevím, co to je elitní jednotku, protože to vypadá, že jejich rolí by se daleko lépe zhostila čtyřčlenná skupina Teletubies. A propo role - herecké obsazení je naprostá katastrofa. Celkem ušel Laurence "Morpheus" Fishburne a Brian Dennehy. Ostatní společně s jejich stupidními dialogy/monology v tomhle filmu neměli co dělat. Ale větší průser než rejža J-F Richet to nebyl, protože víc kurevsky překopat původní Carpenterovu verzi snad ani nešlo. Bída, bída, bída... 35%!

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Nejsilnější katastrofický film, který jsem kdy viděl! Zcela s přehledem za sebou nechává všechny ostatní filmy v daném žánru. Aby si člověk uvědomil hrůzu ničivého živlu, není třeba obrovksých výbuchů a ničivých efektů. Stačí vidět, co s člověkem udělá ten nejsilnější živel - voda. Jak s vámi zmítá jako kouskem papíru, jak jste pod vodou naprosto bezradní a co vše za sebou tato zkáza zanechá. Za zmínku určitě stojí skvělý výkon Naomi Watts. V rámci žánru 100%.