Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (5)

The Tunnel

The Tunnel (2011)

Mladá investigativní žurnalistka Natasha Warner je typ člověka, který se nezastaví před ničím, dokud nezíská odpovědi na své otázky. Sydney má problém s nedostatkem vody, a tak vláda přišla s řešením. Má v plánu vybudovat recyklační infrastrukturu a napustit milióny litrů vody do nepoužívaných vlakových tunelů. Svět, který se ukrývá pod povrchem je ale ve skutečnosti i domov pro velkou spoustu bezdomovců. Panují obavy, že by bezdomovci mohli vyrazit do ulic a demonstracemi způsobit dopravní kolapsy. Ministerstvo však popírá, že by tunely někdo obýval. Natasha Warner je pevně přesvědčena o existenci podzemní komunity a hodlá přinést důkaz. Vyzve proto hrstku lidí k sestavení týmu, který půjde tunel prozkoumat. S cílem ukázat světu temnotu v duších politiků se skupina vydává na průzkum. Časem ale objeví úplně jiný druh temnoty a všichni si brzy budou přát, aby do spleti chodeb nikdy nevkročili...

Dobrodružství vědy a techniky

Dobrodružství vědy a techniky (1997) (pořad)

Dobrodružství vědy a techniky je dokumentární cyklus, jehož jednotlivé epizody vždy přinášejí podrobné informace z různých technických oblastí. Vynálezy, úkazy, instituty, zařízení, historické modely či osoby pracující ve vědě nebo s technologií - to vše tento dokument přináší. Cyklus je mimo faktických údajů popisované rarity obohacen o názory, zkušenosti a zážitky lidí, jejichž osudy s konkrétní vědou a technikou úzce souvisejí.

Soukromá dramata

Soukromá dramata (2010) (pořad)

Soukromá dramata jsou ukázkou příběhů nejčastěji obyčejných lidí. Setkáme se ovšem i s osudy známých osobností. Odkrývají tedy zpovědi všech, a to bez ohledu na jejich sociální postavení, rasu, náboženské vyznání, sexuální orientaci či příslušnost k politickým skupinám. Soukromá dramata vyprávějí osudy těch, kteří obětovali vše kvůli jediné věci. Těch, jež přežili strašlivé katastrofy, těch, kteří se pro svou lásku vzdali všeho, co v životě měli, či těch, kteří se stali oběťmi zločineckých organizací.

Hole in One

Hole in One (2009)

Další pokračování série PRCI, PRCI, PRCIČKY nese pořadové číslo osm. Hlavním hrdinou komedie je Eric Stifler (Steve Talley), který má stejné charakteristické rysy jako ostatní z rodu Stiflerů. Proslulý proutník má ale vedle charismatu vypracované postavy a smyslu pro nejapný humor také velký talent - hraje skvěle golf. Jeho hráčské dovednosti ho dovedou k sázce s párem plastických chirurgů, kde si Eric v případě prohry nechá udělat prsní implantáty. Netuší však, že stojí proti několikanásobným mistrům, kteří ho celkem snadno porazí. Sázka je sázka a tak se Eric ráno probudí s velmi bujným ženským poprsím. Bohužel jsou jeho golfoví soupeři jedinými lékaři, jež dovedou dát zase vše do pořádku. Jedinou podmínkou je, že jim musí Stifler do čtrnácti dnů dát padesát tisíc dolarů.

Nora Roberts: Městečko Angels Fall

Nora Roberts: Městečko Angels Fall (2007) (TV film)

Reese Gilmore (Heather Locklear) je svobodná atraktivní žena, která putuje po celé zemi, aby utekla před traumatizující minulostí. Jednoho dne je však kvůli poruše svého auta donucena zůstat v zapadlém městečku Angels Fall. Nedlouho na to přijme místo kuchařky v místní restauraci a začíná se seznamovat s místími, mj. i se spisovatelem Brodym (Johnathon Schaech), do kterého se po romantické večeři zamiluje. Při jedné ranní procházce se Reese stává svědkem vraždy ženy, jejíž tělo ale nebylo nalezeno. Kvůli psychickým problémům se její výpověď jeví nedůvěryhodnou a zdá se, že Reese měla pouhou halucinaci. Jediný, kdo ji věří je Brody. Postupem času to vypadá, že nejspíš nešlo o žádnou halucinaci a pachatelem může být kdokoliv z městečka...

Reklama