Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejvtipnější sitcom, snad u žádného seriálu se více nenasmějete dokonce ani když jste každý díl viděli 15x. Až neuvěřitelně zahrané, ale hlavně český dabing ukázal, že je asi nejlepší na světě, protože je lepší než originál. Jak u většiny seriálů každou další sérii jde kvalita dolů tady naopak stoupá. Na zlepšení nálady vždycky zabere.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Psát kritiku o Breaking Bad je, jako psát o Wayneovi Gretzkym, žádná totiž není, nejlepší seriál všech dob!

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Cillian Murphy ve své životní roli, jakožto Thomas Shelby je Michael Corleone 21. století. Peaky Blinders je nejlepší gangsterský seriál všech dob, stupňující se napětí, dokonale propojení s událostmi první poloviny 20. století, skvělé charaktery postav, výprava a syrová kamera, no prostě to musíte vidět!

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Prostě čistá nostalgie, to byli večery, jeden z dalších seriálů na kterým jsem vyrostl, ale dneska už by mě rozesmála asi pouze 5, 6 a 7 série, jelikož jsou všichni už větší a humor je mnohem lepší. Jediná vada tohoto seriálů s odstupem času je, že tento sitcom byl až moc „naučný" v posledních 5 minutách se vždycky všichni udobřili, že jsou rodina a drží při sobě. J.T. s Danou byli asi nejlepší, ty jejich hefty mě vždycky dostali.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nejlepší kombinace humoru a dramatu napříč filmy a seriály. Nejde vlastně ani o sitcom, ale spíše o táhlý komediální seriál, jenž vypráví devět sérii dojemný příběh o lásce. Každý si v něm najde to své, HIMYM se jednoduše hodí do jakéhokoliv emočního rozpoložení, můžete ho sledovat pořád a nikdy vás neomrzí. Takže slovy klasika: "It's legen...wait for it...dary serial"!!!!