Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Podle mě je to nejlepší herec všech dob. Nejde určit jeho nejlepší role, tak aspoň pár jeho nejlepší koncertů: Kmotr, Heat, Vůně ženy, Serpico, Psí odpoledne, Ďáblův advokát, Insomnie, Carlitova cesta, nebo Zjizvená tvář. Neuvěřitelných 9x vyvolávali jeho jméno při nominacích na nejslavnější filmovou cenu světa, tedy Oscara z toho, ale proměnil pouze jednu. To on dokáže ze slabého filmu udělat dokonalý filmový zážitek. Takovou mimiku, pohledy a charisma nemá a neměl na plátně asi nikdo.

Leonardo DiCaprio

Nástupce Jacka Nicholsona, Al Pacina, Paula Newmana, Roberta De Nira a dalších legendární herců. Pořád ještě mladý, takže ještě spoustu vynikajících roli předvede, ale už teď v čem hraje to stojí za to. Na kontě má jednoho oscara a dalších 5 nominací.

Tom Cruise

Nenechává se zastupovat kaskadéry a vždy vysmátý, tak by se dal definovat Tom Cruise. No a když chcete dokonalého frajírka, tak je právě on ten pravý. Však také díky této povaze se stal slavným když ztvárnil pilota Peta Mitchella alias Mavericka v dnes už nesmrtelném filmu Top Gun. Podobné rysy využívá téměř všech svých filmech, jako například Barva peněz, Rain Man, Mission: Impossible, Jerry Maguire, Firma, Bouřlivé dny. 

Louis de Funès

Nejlepší komik, který kdy žil. Na něho se stačilo jen podívat a už jste měli záchvat smíchu. Paradoxem ovšem je, že hrál už od svých 32 let slavný se stal, ale až v 50 letech díky legendárnímu filmu Četník ze Saint Tropez.