Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Auta (2006) 

70% Cars jsou fajn - dobry vtipy a skvela animace, ale mrzi me u nich ten dej. Je to uplna vykradacka Doktora Hollywooda a tuctu dalsich filmu - macho z mesta se dostane na venkov a vsechny nenavidi, ale nakonec se vsichni maj radi.. Ze zdejsich obdivnych ohlasu jsem mel asi prehnana ocekavani. Nejlepsim filmem od Pixaru jsou pro mne porad Uzasnakovi.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Dokážu se dobře pobavit i u komedií a parodií, které ostatní zrovna nemusí. Ale věřte mi, tohle je opravdu HRŮZA. Střídají se zde nevtipné kopie scén z jiných filmů s NECHUTNÝMI kopiemi scén z jiných filmů. Not Another Teen Movie je proti tomuhle komedie roku.

plakát

Jake 2.0 (2003) (seriál) 

Ale jo, po shlédnutí jednoho dílu to vypadá na docela dobrej seriál. Alespoň je to něco nového. Proč takovéhle seriály nevysílají odpoledne? Místo repríz Buffy apod.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Celkově to bylo takové divné. Tenhle flm mě naprosto nezaujal. A posledním hřebíčkem do rakve bylo obsazení Charlize Theron, která mi do této role vubec nesedla.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Tenhle film je na mě asi až moc divnej. Dvě hvězdičky za herecké výkony.

plakát

Dinotopie (2002) (seriál) 

Tohle jsem neviděl, takže nemůžu hodnotit. Jen bych chtěl sdělit uživatelům, kteří si zde stěžují na mluvící dinosaury, že autoři si toho moc vymýšlet nemohli, neboť je to inspirované knížkou Dinotopia od Jamese Gurneye. To je nádherně ilustrovaná knížka pro děti. Já sám jsem ji dostal asi v 10 letech a byl jsem z ní tehdy naprosto unesen. Mluvící dinosauři mi vážně nevadili :)

plakát

Okrsek 13 (2004) 

Hodně dobrá akční mlátička.

plakát

Fantastická čtyřka (2005) 

Jako "letní oddychovka" jak to tu všichni nazývají je tenhle film naprosto v pohodě. Slušné triky a sem tam dobrý fórek. Navíc mám rád komiksové filmy a tak bych to hodnotil tak za 3,5*

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Knížku jsem nečetl (Když jsem v knihkupectví viděl takovou tenkou knížečku za dvě stovky tak jsem raději sáhl po oblíbeném Pratchettovi :)) a tak nemohu srovnávat. U filmu jsem se bavil dobře, a to jsem s mojí angličtinou určitě spostu vtipů nepochopil. Mrknu se na to ještě jednou až seženu titulky. Zatím je to za ****