Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (209)

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Neskutečná jízda od začátku do konce, jedinou chybou je délka, nebál bych se půlhodinku přidat, materiál by se jistě našel.

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Trošku slabší rozjezd, ale v druhé půlce už jsem seděl jak přikovanej. Klasika žánru.

plakát

Svatba ve třech (2005) 

V podstatě ničím výjimečná romantická komedie, akorát s lesbickým nádechem a anglickým humorem, holt ostrovani umí tohle líp než amíci. Hvězda navíc je za scény s Racheliným otcem.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Na rozdíl od předešlých dvou dílů tady úplně zmizela jakákoliv atmosféra strachu, o to větší porci dostaneme morbidní zábavy.

plakát

Tělo na tělo (2002) 

Teda to byl ale blábol. Spousta rádobyefektní akce (zpomalené záběry na nesmyslně vybuchující auta mě fakt neberou) a s logikou se to taky zrovna nepotkalo. Kdyby to byl video film se Seagalem v hlavní roli, tak se ničemu nedivím, ale jak se do tohodle nechali uvrtat Antonio Banderas a Lucy Liu, to nechápu. Asi hodně peněz.

plakát

Predátoři (2010) 

Čekal jsem, že tenhle film posune příběh vesmírných lovců zase o kus dál, ale byl to spíš krůček. Antal natočil něco dost podobné jedničce (podobnosti už tu vypsali jiní), bohužel se dost soubojů odehrává ve tmě takže jsem z nich moc neměl, ale celkově to nuda rozhodně nebyla. Jinak jsem měl pocit, že o každé z postav by se dal natočit samostatný film. 60% ale spíš zklamání.

plakát

První liga (1989) 

Velice slušná zábava, ta hromada humoru by v pohodě vystačila na pár dílu sitcomu, snad v každé scéně vtípek, to se málokdy vidí.

plakát

Nenávist (2004) 

Nedotčen předchozími verzemi jsem se po doporučení od kamaráda pustil do sledování (po setmění a sám v pokoji). Sice se tenhle kousek nevyhne klasickým hororovým klišé, ale má to atmosféru a pár opravdu děsivých scén, a to se v dnešní době rozhodně počítá.

plakát

Rozmarná léta českého filmu (2010) (pořad) 

Ani po shlédnutí posledního dílu si nemám na co stěžovat. Na podrobnější pohled na českou kinematografii je těch dílů ještě málo, ale dozvěděl jsem se spoustu zajímavostí o kterých jsem neměl ani páru a dostal inspiraci na shlédnutí několika méně známých filmů. Jen víc takových pořadů.

plakát

Roming (2007) 

Tak tuhle parádu jsem dneska viděl už potřetí a potřetí jsem se královsky bavil, a nejen na skvělých hláškách (nejen) Bolka Polívky. Nejvíc oceňuju, že se film nesnaží Romy nějak obhajovat nebo ukazovat v lepším světle ale právě naopak, zobrazuje je takové jací jsou - nespoutaní, živelní, svobodní, nepřizpůsobiví... P.S.: Nádherná hudba