Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (8)

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) odpad!

Evidentně nejsem cílovka, ale pokusil jsem se. Snažil jsem se pochopit o co jde, až jsem pochopil že to byla marná snaha. Kde nic není, není co hledat. Ale prý je to komedie. Nepoznal jsem. :)) Humor se asi během mého života hodně posunul. Tak si to užijte.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) odpad!

Nic proti jednoduchému, primitivnímu humoru. Určitě má své fanoušky, ale já mezi ně asi bohužel nepatřím. Dokoukal jsem pouze ze zvědavosti, jestli se úroveň nezvýší. Bohužel se tak nestalo. Asi už jsem na to moc starej. :))

plakát

Nájemní vrazi (1999) (TV film) odpad!

Nepochopitelný film. Celou dobu jsem přemýšlel jestli to měla být parodie, komedie do které se nepodařilo dat jediný vtip a nebo někdo přepadnul filmový štáb aby natočil jeho studentské cvičení. Co mne ale překvapuje více je, že se ten odpad,na který by se mělo rychle zapomenout, snaží někdo dávat v TV a ještě vrazí peníze do dabingu.

plakát

Vlastníci (2019) 

V divadle to mohlo být možná i zábavné. Ale jako film je to bohužel pouze nudné až otravné. Zbytečných 97minut života a vyhozené peníze. Tak snad příště. ;)

plakát

Záhady Frankie Drakeové (2017) (seriál) 

Tak nevím. Je to takové naivně dětské. Asi nejvíce mi to připomíná animovaný seriál Scoby-Doo. A asi tak ohromující a překvapivé jsou i zápletky. Jen škoda že tam není nějaký vyjící pes. Omlouvám se, ale sledování považuji za ztrátu času. Herecké výkony jsou poměrně zapomenutelné. Cílovka mi není jasná. I to nejhorší z Netflixu je proti tomu skvělé. Myslim ze se z těch dvacátých let minulého století dalo vytěžit mnohem více než hudba.

plakát

Policajtka Barbie - Série 2 (2014) (série) 

Docela jsem se těšil. Ale ten seriál mne velmi zklamal. Hlavně hlavní představitelka, která více než zdatná vyšetřovatelka působí jako totální ....raději pomlčet. Prostě ji nic nevěříte. Pripady jsou takové jednoduché bez překvapeni. Francouzské filmy mám jinak velmi rad. Zůstanu raději u nich.

plakát

Muž na laně (2015) 

Dlouho jsem váhal mez 4 a 5 ale nakonec jsem musel dat 5. Protože mne dlouho žádný film tak nedostal. Úžasně mne pohltil. Hlavně první dvě třetiny. Pak to bylo chvilkama zbytečně dramatizované, některé scény až typicky kýčovitě holywoodské a až nepřirozemě natahované. Ale na americkou produkci i tak dost dobré :-)

plakát

Zoolander (2001) odpad!

První film který mne donutil odejít předčasně z kina. Nevtipné, nezajímavé, vkus urážející, ale i takové filmy mají své přiznivce. Respekt...

Ovládací panel

Fanklub

(1)