Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Nikdo (2021) 

Uz jen proto ze miluji Boba Odenkirka z Breaking Bad a Better call Saul,tak tendle snimek byl pro me jako delany..I kdyz je to pro nej netipicka role,tak ji zvladl dobre a ja se bavil celou dobu..scenka v autobuse je top :) pro mne prijemne osvezeni a docela i prekvapeni,cekal jsem prumerny sranec a dostal jsem docela solidni akcnak :D a dedu z Back to the future taky miluju takze nedalo se jinak :D

plakát

Půlnoční evangelium (2020) (seriál) 

Neco co jsem chtel vydicky videt.. jako kombinace Superjail! a Animals :D total psycho a pritom tak uklidnujici.dobre pointy a pravdy.co vice si prat..tedka akorat dobre lsd :D

plakát

Ragnarök – Konec světa - Ginnungagap (2020) (epizoda) 

prvni 3 dily jsem musel prepinat mezi ang. a originalem..furt jsem si nemohl zvyknout ale nakonec musim rict ze original sound je mnohem lepsi a strasidelnejsi jak mluvi..dej se celkem rozjel a uz mi to nepripada ani zase tak spatne..

plakát

Ragnarök – Konec světa - Nový kluk (2020) (epizoda) 

Nejvic divna vec..to cele uvedeni do deje a vsechno kolem.ten uchylny bratr a ty dialogy.wtf ?..dam tomu sanci jenom kvuli tomu,ze jsem nekde cetl ze se to ma docela slusne rozjet..jinak absolut fekal,jeste ze to zachranuje trochu ta priroda..

plakát

Nebe s.r.o. - Škola života (2020) (epizoda) 

to je tak krasne hloupe :) prijemna oddychovka,jsem rad ze dalsi sezona je uplne o necem jinem :D

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

Me pripada ze jsou tady vsichni nejak rozmazleni a vsechno musi byti naprosto koser a podle jejich predstav jinak je to naproste hovno...Za me super jine ztvarneni Draculy nez na jak jsme ho kdy mohli videt a posledni dil je dobry i kdyz pro mnoho z vas nezkousnutelny..vyprava super,kamera krasna a dobri herci..co vic si prat..nechtel bych mit hlavu mnoha z vas,musite zit tak nestastne zivoty kdyz si neumite uz skoro nic uzit..nechť je tve vnitrni dite osvobozeno a muzes zase vnimat krasy filmu a zivota naplno bez predsudku a neustale kritiky..

plakát

Dracula - Pravidla bestie (2020) (epizoda) 

Za me super,zase dalsi drakula ale trochu z jineho uhlu..libi se mi to,snad to udrzi atmosferu i v dalsich dilech.