Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Poslední recenze (81)

plakát

Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (1991) (TV film) 

Ty pičo to bylo husty!!! a to doslova...Svého času jsem uvažoval nad tím že tvůrce tohoto filmu zažaluju za to že tenhle film měl negativní dopad na můj mravní vývoj, páč Fantasmagorio byla sice ošklivá jak víkend bez prcání, zato nad čarodejnicí v podání dvoumetrové Brigitty jsem si málem pravou ruku sedřel a to mi bylo pouhých 12 let. Navíc s každým dalším dílem phantasmagorio se stupňovala i míra mé nadrženosti, a z obyčejného masturbování jsem pozvolna přešel na hrátky v ženském prádelku a šatičkách, no a k čemu jsem prešel od toho již nebudu psát páč ještě i na dark webu by to bylo nepublikovatelné a červenal by se z toho ještě i Dominik Feri. No prostě z pohledu na ceckatou dvoumetrovou brigitu oblečenou a zmalovanou jak starou šlápotu která brousí chodník na václaváku mne načisto mrdlo v palici. Ale musím uznat že fantasy to opravdu bylo, páč to že by Romualdo brousil díru raději ošklivce Fantě než třeskutě jebatelné Brigitě, to byl bizárek který by se dal označit snad už i za scifi nejen fantasy.

plakát

Pán šelem (1999) (seriál) 

V hlavní roli homocukrouš s bambusovou tyčí a ve vedlejší roli aziat (nebo co to bylo) který vypadá jako Enrique Iglesias po třech mrtvicích. Ale ok dá se na to koukat dokud se se v seriálu nezačnou v neúnosné míře objevovat kurvy a kundy všech fareb ras a tvarů které jsou navíc všechny emancipované strong female characters zatímco každej chlap je tady vykreslován jako slaboch a přecitlivěla sračka, jinými slovy už to mělo obrysy a kontury sračkovitých moderních seriálů, což bylo pro mne neúnosné, navíc heterosexuála umí hlavný hrdina zahrát ješté méně přesvědčivě než toho drsňáka a o to větší to byla pičovina. Filmečky o zoofilovi s měčíkem byly mé oblíbené ale tenhle lehce erotickej feministickej bizár to fakt né. Divák ani jeho čurák si takhle trpět nezaslouží.

plakát

Nelítostný souboj (1975) 

Film o starém sešlém flegmatickém unaveném chlapovi který s nepřetržitým mámvpičistickým výrazem v tváři znuděně vyšetřuje vraždu, přičemž na konci filmu má již tak všechno v piči že se vysere i na hlavního padoucha a odejde znuděně z placu, a vy vlastně nevíte jak se film skončil. Při sledováni filmu jsem se nudil jak kurva v kostele, a na radosti nepřidávalo ani to že film byl dlouhej jak Hitlerova faktura za plyn. Ano vím že o Francouzech je známo že nejsou zrovna krasavci ale všichni příslušníci mužského pohlaví zde vypadají tak hrozně, sešle a zdegenerovaně, že jsem měl chvílema pocit že sleduju nějakej postapokalyptickej noir film páč i osazenstvo atomoveho bunkru by vypadalo lépe, než tyto vypelichané ořezávátka. Vskutku, neubránil jsem se myšlence že kdybych byl ženská, tak si v těch 70-tých letech ve francii buď nezaprcám, nebo bude ze mne lezba a nebo při šukání z těmahle zkundyksichtíma atrapama každýmu nabíječi před sexem dám něco raději na hlavu než na čuráka. Film je tak nudnej že ani dva Red Bully 3 kávy a hrátky s čurákem mne nedokázali udržet při vědomí a z podřimováni mne probudilo pouze hlasité šukání mých dvou romských sousedů Deža a Serváce kteří spolu tvoří homosexuální manželský pár a i ve svých pozdních 60-tinách jsou čím dále více sexuálně náruživí.  Vlastně jednou mne probudili i výstřely ve filmu, přičemž i hádky tlusté Terezy Tománkové s Okamurou na čt jsou větší vzrúšo než prestřelky v tomhle filmu. 1 hvězdičku tomuhle filmečku dávám pouze za to že tady na rozdíl od dnešních krimi které frantíci točí, alespoň nepobíhají emancipovaný ženský se samopalama, buzíci hrajíci heterosexuály, afrofrancouzi a Arabáči.

Poslední hodnocení (900)

Kandahar (2023)

17.04.2024

Top Gun: Maverick (2022)

14.04.2024

Šogun (1980) (seriál)

13.04.2024

Fallout (2024) (seriál)

odpad! 12.04.2024

Marťan (2015)

07.04.2024

Ptačí klec (1996)

04.04.2024

Constantine (2005)

03.04.2024

Vlkodlak (2010)

01.04.2024

Útěk z pole (2022)

odpad! 29.03.2024

Reklama

Poslední deníček (22)

Oteplení

Na slovensku se ,,otepľieva,, a to nejen proto že přichází jaro.

Oteplení