Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (322)

plakát

Invaze (2007) 

Pane jo :-( spolehl jsem se na to, že hodnocení lehce nad 60% zaručí solidní kvalitu. Opak je pravdou. Tento film má chyby na tolika místech, až to oči bolí. Jde o slušnou blbost, kterou trapný závěr jen dvakrát podtrhuje!!!

plakát

Já, legenda (2007) 

50% a ani o chlup víc. Vůbec mě ten film nezaujal a nepřekvapil, nevylekal a nepobavil. Dobrá řemeslná práce pro lidi za počítači, průměrná fuška pro filmové tvůrce. Celkově zklamání

plakát

Jméno růže (1986) 

I já se přidávám k těm, kteří jsou tímto filmem nadšeni. Bál jsem se, že opakované zhlédnutí po pár letech už nebude tak příjemným zážitkem, ale opak je pravdou. Zřejmě jediným problémem tohoto filmu tedy je, alespoň podle jiných komentářů, nakolik Annaud čerpal z literární předlohy a kolik věcí s knihou nesouvisí: 1. Knihu jsem prozatím nečetl (i když se těším, až si na to najdu čas), takže tady nemohu nic namítat. 2. Nevidím žádný problém v tom, že se film pevně nedrží literární předlohy - navíc většinou to ani není možné. Takže absolutní hodnocení je zde z mého pohledu diváka naprosto v pořádku.

plakát

Jsem do tebe blázen (1992) (seriál) 

Tak vysoké hodnocení dávám jen kvůli Helen Hunt, je prostě kouzelná !!!

plakát

Juhong geulshi (2004) 

No to mě teda ... Nevím jak se k tomu filmu mám postavit, protože posledních 15 minut filmu mi zkazilo dojem z celého filmu. Rozuzlení milostného trojúhelníku bylo víc než nechutné a odhalení, téměř celý film hledaného vraha, je jaksi nezvládnuté a navíc bez překvapení. Přitom těch úvodních 100 minut nebylo špatných, prostě většině diváků to asi sedne celý.

plakát

Kachní polévka (1933) 

Rád bych řekl, že z hlediska stáří tohoto filmu se jedná o kvalitní a vtipnou komedii, leč není to tak. Tento styl humoru je mi cizí, jen jedna scéna mi přišla skvělá (rozbité zrdcadlo). Jinak jsem se ale spíš těšil, až ten film skončí. Rozhodně jsou předválečné filmy, které mě osobně oslovily, ale tento mezi ně nepatří.

plakát

Katedrála (2002) 

Rozhodně zajímavé a tajuplné, ale trochu laciné - zejména hudba mi přišla nevhodně primitivní (nejsem hudební skladatel).

plakát

Kika (1993) 

Vkus každého z nás je samozřejmě jiný. Pro mě je tento film jen lehce úsměvná úchylárna plná bizardních scén s ujetými lidmi.

plakát

Killer (1989) 

Nechci kazit hodnocení tohoto snímku, ale víc dát nemůžu. Tento typ akčního filmu mi nesedí. Snaha o proložení nerealistických přestřelek emocemi a životními moudry mi přišlo občas vtipné. Pro mě druhé (Face Off) a zároveň zřejmě poslední setkání s režisérem Johnem Woo - možná bohužel.