Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (322)

plakát

Vyšší princip (1960) 

Nedivím se, že komentáře k tomuto filmu jsou velmi stručné. Opravdu není příliš co říkat. Jsem rád, že jsem tento film právě viděl.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Jak úžasně vtipná pohádka - můžu ji vidět kdykoliv a kdekoliv.

plakát

Čertův švagr (1984) (TV film) 

Jiná verze známé pohádky, pro diváky možná méně zajímavá a výpravná, ale i tak krásná a kouzelná. Televizní inscenace pro mě nejsou zrovna tím nejoblíbenějším typem "filmové" tvorby. Někdy ale opravdu stačí málo k tomu, aby výsledek byl zdařilý a koukatelný.

plakát

Angel Heart (1987) 

Naprostá absolutoria všem stránkám tohoto filmu. Málokdy mi film tak sedne na notu jako právě tento. Skvělá atmosféra, vynikající hudba, výborný (velké překvapení) Mickey Rourke doplněný skvělým, i když méně vytíženým, De Nirem. Jedinou "kaňkou" je, že onu dobrou pointu jsem už asi od poloviny filmu tušil, ale i tak nádhera. Mrzí mě pouze to, že na tento typ filmu se nedá podívat podruhé :-(((((

plakát

Carlitova cesta (1993) 

Klaním se všem, kteří se na tomto thrilleru podíleli a zároveň děkuji za perfektní filmový zážitek. Takhle si představuju ideální thriller. A Al Pacino tu opět dokazuje, že je PAN herec. Jeho charizma na vás skrz obrazovku přímo útočí. Rok 1993 byl evidentně vemi dobrý ročník (např. Uprchlík od Andrewa Davise). Pokud máte víc jak 2 hodiny volno, chcete se odreagovat a zároveň bavit a nenudit, pak nemáte jinou možnost, je mi líto. Musíte si pustit Carlitovu cestu - Don't worry be happy!!!

plakát

Predátor (1987) 

No možná to hodnocení tak o jednu hvězdičku přeháním, ale to je prostě film, který čas od času můžu vidět a pořád mě baví. Zase se někomu něco povedlo. A nezapomeťe: KDYŽ MŮŽE KRVÁCET, MŮŽE I ZEMŘÍT.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Po dlouhé době jsem viděl film, který mě totálně dostal. Nemám co říct - snad jen DĚKUJI.

plakát

Volání divočiny (1966) 

Nemám rád filmy o zvířatech (nebo se zvířaty), ale najdou se evidentně i výjimky. Velice krásný a dojemný příběh, výborný film na relaxaci.

plakát

Gattaca (1997) 

spíš 90% - Příjemná hodina a půl - podařená sci-fi, originální námět, velmi věrohodné zpracování, zájimavý pohled na možnosti techniky budoucnosti. Rozhodně to stojí za zhlédnutí.