Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Undercover (2019) (seriál) 

Klobouček před Reybrouck a Devos! Napínátko od začátku do konce. A jako bonus (potěšení oka ženy) - Tom Waes:-).

plakát

Malaria (2012) 

Páni, i malá časová dotace dokáže zázraky! Skvělá animace a fantastický mluvený a hudební doprovod. To vše je umocněno tím nejzákladnějším a nejzásadnějším tématem našich životů - tématem smrti.

plakát

Kokuhaku (2010) 

Po přečtení dějové linie jsem nejdříve razantně odmítla. Tak tenhle film z pozice matky malé holky nedám. Dala jsem a jsem ráda. Slzy tekly, ale stálo to za to. Příběh i zpracování jsou, no, jak to říci - inu Japonci!

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Tak ať už se konečně něco děje, zasténala jsem po pár minutách...Quentin diváky pekelně napíná, ale proč ne. Konec opravdu stojí za to!

plakát

Persepolis (2007) 

Ano, ano, ano, a ještě jednou ano. Je to přesně ten typ snímku, co v lidech (kteří mají alespoň trochu citu,soucitu, porozumění) vyvolá pocit vděčnosti za každé nové ráno v naší klidné zemi. Rebelství zdar!!!

plakát

Hastrman (2018) 

Tenhle film mě opět utvrdil v tom, že je lepší nemít žádná očekávání. Že se jedná o Havelkův režijní debut mě neodradilo neboť Karel Dobrý mi byl dostatečnou zárukou předpokládané kvality. A ejhle. Ano, poetičnost krajiny mě dojala, horší to bylo s příběhem. Námět skvělý, nicméně slabost a vášeň Hastrmana pro Katynku bych více rozvedla. Konec příběhu mi z nepochopení prohloubil na čele vrásku.

Ovládací panel
8 bodů