Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (212)

plakát

Všichni to vědí (2018) 

Ask by to mohlo být kratší, ale prakticky až do konce film udržuje diváka v napětí.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Za mě paří mezi 4 nejlepší filmy na KVIFF 2018. Je to trochu jako si číst knížku. Jak už zmínil "Choze", Telefonní budka a Pohřbený jsou na podobném principu.

plakát

Holky sobě (2018) 

Jackie Brownová (na ní jsem si vzpomněl když se na scéně objevila Regina Hall) dělá, coby provozní, prostředníka mezi lehce vypatlaným majitelem podniku a personálem. Docela se mi to líbilo, ale na víc než na tři to asi není.

plakát

Čistý (2017) (studentský film) 

Dost přesný popis života narkomana. Pro mě o to víc, že znám člověka který je Fudovi podobný nejen chováním, ale i tím jak vypadá.

plakát

Panický záchvat (2017) 

Škoda že se ty příběhy nějak víc nepotkávaly. Takhle to bylo 6 příběhů, které prakticky mohly běžet za sebou.

plakát

Domestik (2018) 

Někde v rozhovoru Adam Sedlák říkal, že natáčeli i v exteriérech ale že film by měl pak 3 hodiny. Já myslím že kdyby měl trochu rychlejší tempo a byl kratší, že by se na to dalo i koukat. Takhle to byla místy neskutečná otrava. Také se nechal slyšet, že by chtěl, aby během filmu lidi z kina i odcházeli. No myslím že tohle se povedlo. Z premiéry lidi opravdu odcházeli. I když myslel jsem že filmy se dělají proto, aby na ně lidi koukali a neodcházeli. Ale asi jsem moc starej.

plakát

Tina a Vore (2018) 

Je poznat že když jsou na severu noci velmi dlouhé, vznikají podobné bizarnosti.

plakát

Cesta do Florianópolisu (2018) 

Opravdu dost nuda. Prakticky se celý film nestane nic co byste nečekali. Nechápu za co to ocenění na KVIFF 2018

plakát

Invaze (2017) odpad!

35 minut jsem se snažil nějak pochopit co se to děje, ... pak jsem to vzdal. Lidi pobíhali sem a tam, nosili divné věci z místa na místo, divně mluvili "Ty jsi Réza? Ne já jsem Amir, Rézu jenom hraju", Dvojčata bratr a sestra předstírali že sestra zmizela na druhou stranu hranice. Avšak jeden z nich se vždy schovával v "kufru" ani rodiče nepoznali že jednou je doma syn a jindy dcera ... v Íránu alkohol asi nahradili nějakým opravdu kvalitním hulením.