Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční
  • Drama

Oblíbené herečky (10)

Natalie Portman

Mladá, krásná, chytrá, a navíc výborná herečka, ideální žena alespoň pro mě :-). Skvělá byla ve filmu Kdekoliv jen ne tady. Troufnu si říct že bez problémů zastínila i Susane Sarandonovou. A ve filmu jdi za svým srdcem byla roztomilá. Jen škoda, že si s ní Miloš Forman tak nepěkně pohrál :-). S každým shlednutým filmem ji mám radši a radši. naposled to bylo Procitnutí v Garden state kde byla naprosto úžasná. Teď jen s napětím čekám na Black Swan.

Libuše Šafránková

Asi nejlepší česká herečka, které věříte každou roli. Jinak jako snoubenka Josefa Abraháma ve Svatební cestě do Jiljí je naprosto okouzlující. Žena, která dokáže sehnat i drezínu, bude perlou v domácnosti. :-)

Jodie Foster

U Jodie musím zmínit hned několik skvělých rolích, díky nímž se dostala do tohoto žebříčku. Za její nejlepší roli považuji postavu zlodějky/podvodnice z Mavericka nedokážu si tam představit nikoho jiného. "Vždy když jste rozrušena zatajíte dech. Jak to můžeš vědět... :-)" Jako agentku Sterlingovou ji zná zřejmě většina zde přihlášených a Julian Moore jí nesahala ani po paty. Poslední role co zmíním je vynikající astronomka v Kontaktu. Nebýt Jodie těžko by na mě ten film tolik zapůsobil.

Rachel Weisz

Memohu zapomenout na její dvě vynikající role a to jednak ve Fontáně (její Španělská královna byla skvělá) a jednak v Mých borůvkových nocích. A po shlédnutí Bratrů Bloomových má Natalie Portman vážnou konkurenci :-)

Julia Ormond

Jako Smilla Jaspersenová ve Stopách ve sněhu splnila mou představu z knihy.

Liv Tyler

Jediný klad filmové ságy Pán prstenu. Filmy nemám rád, ale Liv mou představu Arwen splňovala.