Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Iracionální muž (2015) 

Brilantní kousek s absolutně dokonalým výkonem Phoenixe. Při některých scénách mě až mrazilo a přestože mi bylo jasný, že to celé někam spěje, i tak jsem na konci zůstala sedět s pusou dokořán. Zdejší nízký hodnocení nechápu ani trochu. Allen tyhle typy filmů prostě umí.

plakát

Coco (2017) 

Ano, brečela jsem v kině plnym dětí.

plakát

Teče tudy řeka (1992) 

Film pomalý, klidný, tklivý, tichý a krásný stejně jako rybaření samotné.

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Jaromír Soukup posílá mé pojetí hodnocení "odpad" ještě do další, dosud neznámé a netušené dimenze.

plakát

Panna a netvor (1978) 

Na čistých pět to asi není. Ale scénář je skvěle napsaný a povyšuje notoricky známý příběh na neskutečně silný notoricky známý příběh a výkony Harapese a Studenkové jsou strhující (při některých scénách mi šel doslova mráz po zádech), a přitom nijak nenarušují komornost filmu. Celkově má tenhle film zvláštní charisma, který tak nějak neumim blíž specifikovat, a zároveň je v něm cosi neuvěřitelně dojemnýho a intimního. A závěrečná čtvrthodinka mě absolutně rozsekala.

plakát

Jako zabít ptáčka (1962) 

Objektivně vzato je Jako zabít ptáčka jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla.

plakát

Mamas & Papas (2010) 

Alice Nellis to se mnou prostě umí. Opět mi naservírovala film, kterým mě totálně rozsekala - syrový a hodně krutý snímek, který ale bohužel není ani trochu nadsazený. Celé je to podpořeno skvělým výkonem Zuzany Bydžovské a Filipa Čapky, o kterém jsem coby o herci dosud neměla dvakrát vysoké mínění. Navrch super gradace a žádná špatně vykreslená nebo černobílá postava. Mamas a papas je silně podhodnocený film - to nízké číslo teda vůbec nechápu a mám velkou chuť přidat pátou hvězdičku.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Moc milý film s příjemným obsazením, který mi ještě pěknou chvíli po dokoukání dokázal zanechat úsměv na tváři. A to někdy úplně stačí.

Ovládací panel
12 bodů