Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (205)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Fakt, že se film odehrává na počátku devadesátek, je zbytečný. Dost dobře by se to mohlo dít teď, jen by tam bylo víc facebooku. Nicméně, jediná věc, co mně opravdu štvala bylo, že u některých postav ta tragédnost byla hodně nucená. Každopádně, vidět to v šestnácti, tak by mi to asi změnilo život.

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Nehorázně trapný seriál s nehorázně vtipnými momenty. Jenom nechápu, že většina "krasavců" jede po Mirandě, když vedle ní stojí rozkošná ďáblice Sarah Hadland, která za dvě řady sbalila jenom padesátiletého učitele francouzštiny.

plakát

Nahý (1993) 

Kdyby měl íkvé asi o 50 bodů menší, byl by docela šťastný člověk. Takhle je Johnny jen další nepřizpůsobitelný rebel, v moři podivných charakterů. (Sebastian a.k.a. Jeremy - Johnnyho uhlazenější alter ego, nebo postava z tak trochu jiného filmu?)

plakát

Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Go) (2009) 

To, že tvůrci v životě nekonzumovali marihuanu a ani neudělali pořádnou rešerši, nechám stranou a řeknu jen, že dvě hodiny je moc, a že když vás bodnou do hlavy, je to jasná jízdenka do věčných lovišť.

plakát

Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen) (2007) 

No, každopádně jiné něž první díl. Více než horrorový příběh, tohle připomínalo klasickou romantickou nůďo storku ze střední, jakých má anime nespočet. "Řetězec brutálních vražd" je tam jen tak mimochodem, a do celkového vzezření filmu zapadá velmi podivným způsobem, bohužel v tom špatném slova smyslu. Což by normálně nemuselo být na škodu, v prvním díle mi ta divnost právě že sedla, ačkoli to bylo kvůli výborné atmosféře, originální hudbě a pecka vizuálu, ne kvůli samotné podivnosti. Nicméně, druhá kapitola postrádá všechno to.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Johny a Peter neskutečně potěšili. Já vím, že jsem hrozné děcko, ale tenhle typ humoru se mi fakt líbí.

plakát

Jak jsem balil učitelku (1998) 

Max Fischer musí být asi ten nejpodivnější teenager v dějinách kinematografie.

plakát

Metropolis (2001) 

Musím pochválit hudbu. "I can't stop loving you!" bude asi patřit do mých nejoblíbenějších filmovo - hudebních momentů vůbec. Nicméně, z krásného vizuálu na mně číšil jenom chlad, což u filmu, který se zabývá emocemi je set sakramentsky špatně.