Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

3x hurá pro nejlépe zahraný, napsaný a natočený seriál současnosti. A to mi NIKDO nevezme!!!

One Piece

One Piece (1999)

I když je pár věcí, které mě kurewsko otravují, (hlavně fakt, že hrozně málo postav umíra, a to ikdyž je přejede vlak, dostanou párkrát bleskem, atd., většinou zemře jenom někdo z minulosti hlavních postav, ale to se má prý brzy změnit) jedná se o nejlepší anime a vůbec seriál co jsem kdy viděl. Postavy, hudba, dialogy ale hlavně ten příběh je více než geniální. A manga je taky parádní. Oda is GOD! Kaizoku-Ó ni ore wa naru!!!

Mighty Boosh

Mighty Boosh (2004)

Chci soundtrack!!! EDIT: Mám ho! Teď chci další řady!!!

Americký táta

Americký táta (2005)

Chybí mi nějaké skvělé vedlejší postavy typu: Quagmire, Apu, Ziodberg nebo Herbert the pervert. S přibývajícími díly kvalita prý roste, takže ještě uvidíme. EDIT: Ano kvalita roste, postavy přibývají, ale jak tady někdo napsal: rozdíly mezi bezmála geniálními díly a průměrnými je skutečně obrovský! Tak nakonec lepší než Futurama, minimálně stejně dobré, jako Drawn Together a Simpsonovi, ale furt nudnější než Family Guy a South Park.

Miranda

Miranda (2009)

Nehorázně trapný seriál s nehorázně vtipnými momenty. Jenom nechápu, že většina "krasavců" jede po Mirandě, když vedle ní stojí rozkošná ďáblice Sarah Hadland, která za dvě řady sbalila jenom padesátiletého učitele francouzštiny.