Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (9)

Strange Frame

Strange Frame (2012)

Ve 29. století lidská rasa již dávno opustila zničenou Zem. Aby se lidé dokázali vypořádat s nehostinnými podmínkami jiných planet a měsíců, začali se geneticky upravovat. Díky tomu se barva kůže nebo pohlavní orgány staly čistě záležitosti módy. Příběh filmu je zasazen na Ganymed, největší Jupiterův měsíc, kde dvě krásné muzikantky hrají svůj nejlepší koncert v kariéře. Parker, vášnivá saxofonistka, a Naia, rebelantská kytaristka, se za ta léta, co spolu hrají, naučily pohybovat jako jedna. Harmonie, která se vytvářela roky, když bojovaly o své místo v hudebním světě. A právě sláva má rozbít vše, co sdílejí. Tohle je jejich poslední společné vystoupení.

Skazany na bluesa

Skazany na bluesa (2005)

Životní cesta leadra jedné z nejvlivnějších polských kapel, Dżem. Ryszard Riedel vyrůstal na sídlišti v Chorzowie. K jeho vzorům mezi jinými patřil Jim Morrison. Jeho otec, policista, Ryśkův životní styl absolutně neuznával. I přes jeho nesouhlas se Rysiek připojil k jedné začínající kapele.

Steins;Gate

Steins;Gate (2011) (seriál)

Skupině přátel se povedlo z mikrovlnky vyrobit zařízení, z něhož lze posílat zprávy do minulosti. Zatímco provádějí své experimenty, organizace SERN, která se sama zajímá o cestování v čase, skupinu vypátrá a hrdinové si musí dát pozor, aby se SERN nezmocnil jejich zařízení nebo jich samých. Anime je adaptací interaktivního sci-fi románu pro herní konzoly.

Hóró musuko

Hóró musuko (2011) (seriál)

Příběh je zaměřen na chlapce Shuichi Nitori a jeho lásku, dívku Yoshino Takatsuki. Společně se svými spolužáky si prochází vším, co si prožije každé dítě na počátku puberty. Až na to, že Nitori se chce stát dívkou a Takatsuki zase chlapcem.

Gosick

Gosick (2011) (seriál)

Příběh se odehrává ve fiktivní evropské zemi Sauville v roce 1924. Kazuya Kujo studuje na prestižní akademii Saint Marguerite. Duchařské historky a jiné místní pověry jsou ve škole velice populární. Kujo nesdílí stejný názor jako většina školy a oné historky mu připadají směšné, zaujal ho jen jediný, příběh lodi duchů Queen Berry. Jenže jeho nová tajemná kamarádka, Victorique, jako každý ze školy, je místnimi povidačkami přímo nadšená a sama používá svůj intelekt k řešení záhad, na které ani proslulý Sauvilleský detektiv nemůže přijít. A je to právě její povaha, která je dovede na palubu lodi, která nepříjemně připomíná Queen Berry. Co se opravdu na této lodi před mnoha lety událo?

Level E

Level E (2011) (seriál)

Tsutsui Yukitaka právě nastoupil na střední školu, kde doufá, že se stanem úspěšným hráčem baseballu. Když se ale nastěhuje do nového bytu, čeká ho překvapení v podobě neznámého, který tvrdí, že není z téhle planety a že ztratil celou svoji paměť...

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Probudili jste se někdy po propité noci a vůbec na nic si nepamatovali? Tak přesně o tomhle je nová komedie od tvůrců OLD SCHOOL. Čtyři kamarádi přijeli do Las Vegas loučit se se svobodou, ale nečekali, že zažijí noc svého života. Jenom škoda, že si na ni nepamatují...

Trust Me

Trust Me (2009) (seriál)

Profesionální a osobní život pracovníků jedné chicagské reklamní agentury.

Reklama