Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (236)

plakát

Můj táta napsal Porno (2019) (TV film) 

Jakožto přísná katolická panna a prudérní chovanka kláštera cítím, že bych se měla pohoršit nad tímto úchylným počinem. Samozřejmě jsem celé estrádě téměř nerozuměla, neboť tam padaly dost odborné termity, které se v Bibli běžně nevyskytují, tudíž jejich význam mohu jen odhadovat. Tak například takový bod G, tam si nejsem jistá, jestli se jedná o nějakou zkratku pro Golgotský vrch nebo Gethsemanskou zahradu... Co myslíte? Pak se taky domnívám, že slovo klitoris je zkomolenina latinského Qui tollis, což jistě znáte z písně Pie Jesu a někdo by to těm neznabohům měl opravit! No a konečně se tam vyskytují také naprosto nelogické až rouhačské poznámky, tak například že nějaký muž vstoupil do ženy. To je přece naprostý nesmysl, neboť já moc dobře vím, že vstoupit do nás může jedině Otec, Syn a Duch svatý! Někde se tomu prý říká gangbang, ale to bude asi nějaký termín z novějšího ekumenického překladu Bible, který neznám. No, celou tuhle šou jsme sledovaly se sestrami v refektáři a na chvíli se k nám připojil i pan farář. Ten se v momentě, kdy tam zrovna jedna žena druhé sáhla na ňadro - teda takhle to jen vypadalo, samozřejmě je nutné za tím spatřovat duchovní metaforu, kdy se dotkla jejího srdce, aby patrně dosud hříšná žena duchovně procitla - zvedl a poznamenal, že je potřeba oprášit svícen v kapli, načež se zvedla i sestra Klára s tím, že mu pomůže utírat steklý vosk. Asi dobře udělala, neboť zatímco my ostatní jsme trpěly nad nezáživnou estrádou, sestra měla po návratu takový blažený úsměv na tváři. Nejspíš jí v kapli prostoupil Duch svatý, což se nám, nevěstkám Kristovým občas stává. Jedna starší sestra se po skončení začala křižovat a prohlásila, že to prý celé bylo o seksu, ale tomu já prostě nevěřím! Kdyby to totiž o seksu bylo, tak by se tam nevyskytovalo takové množství postav, ale pouze manželský pár a odehrávalo by se to v ložnici, po tmě a pod peřinou, tohle zase já náhodou vím z hodin katechismu! Každopádně téhleté televizní společnosti Bring Back Christ napíšu dopis, že bychom my sestry od svatého Dyndy uvítaly, kdyby zpracovala místo těchto podivných nesmyslů, kterým nikdo nerozumí, nějaký klasický, starozákonní příběh, od kterého by pan farář neodcházel znuděn... Inu, docela se to těm Anglánům vydařilo, až na toho slizkého, nehereckého bukanýra, kterého měli odvést z pódia po prvním křečovitém úsměvu a ladném, ryze neheterosexuálním mávnutí ruččččkou. Prostě takové příjemné scénické čtení knihy, která bude určitě ve finále lepším literárním počinem, než libovolný díl Padesáti odstínů nudy.

plakát

La Llorona: Prokletá žena (2019) 

Inu, tahleta mexická bílá paní nám zabubala vcelku solidně. Bohužel nepřináší v hororovém žánru nic, co bychom už neviděli v podobně koncipovaných snímcích, ale nevadí, koukatelné to rozhodně je, když si člověk odmyslí pičoviny typu procházení domem ZÁSADNĚ bez osvětlení a JEDINĚ šnečím tempem... Oceňuji zejména absenci hodinového rozjezdu, ve kterém se dvakrát pohne záclona, třikrát zavržou dveře, za zvuku přepálenějšího, než zasrané alzácké reklamy, se mihne někde v rohu blíže neidentifikovatelná šmouha a děsivě někomu sjede z postele peřina, přičemž se ozve naprosto nečekané a zlověstné zavrčení, případně dětské zachichotání. Kdepak, tahle Urbanovic legenda o hispánské Polednici je vkusně ochucená slušnou dávkou jalapeños salsy. Sice mírně po expiraci, ale furt splňuje účel. Dneska za 3,5 fazole.

plakát

Trhlina (2019) 

Ty kokos a toto čo bolo za Maďarského Lynča...?! Od Bebjaka jsem očekávala víc, než jen narkáčskou chujovinu s milionem nastíněných záhad, kde se po přepálené stopáži nakonec zjistilo velké hovno! Jo, atmosféra byla prima a dvě scény se světly byly hodně povedené a mrazivé, ale ve srovnání se zbytkem to bohužel na nějaký slushný rejtynk nestačí. Nesympatické postavy jestě umocňují pocit zmaru a spolu s viditelným rozpočtem přesně 1,2 Éček a stopáží, která vás nutí poposedávat a lačně pokukovat po tlačítku ffwd, to celé zaslouží akorát tak cenu zlatého Jánošíka za nejpromrhanější potenciál na maďarské scéně.

plakát

Hotel Mumbai (2018) 

Již brzy v evropských městech...

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Na dvojici Dumb & Dumber ještě dobrý... Ale já mám lepší konec, takže se pohodlně usaďte a nechte si vyprávět, jak to tenkrát v tom Západozemí bylo: ...Po vypálení Králova Přístaviště vychrchlal Drogon tolik ohně, že z toho dostal angínu a jelikož se obával o svůj holý život (přecejen to byl poslední drak na světě), řekl si “kdo ví, jaké množství plamenů by mě ta kráva blbá byla ještě schopná nutit vychrchlat, radši na to seru!” pčikl a samovznítil se, načež s sebou vzal i tu svoji pičí drakojezdkyni. Její armáda čmoudských (pardon, ožehlých) eunuchů spolu s nekulturním spolkem barbarů se zakřivenými šavlemi (čti: předchůdci arabských kmenů) nebyli v Přístavišti nadále vítáni, a tak se odtam prostě odjebali. Místo toho, aby na trůn usedla proti veškerému dosavadnímu logickému progresu kriplwikipedie, usnesli se zástupci všech rodů, že nebudou mít z ničeho nic výpadek paměti a všem tedy prolátnou, že Jon je právoplatným dědicem té nejnepohodlnější židle evrmejd, a tudíž na ni usedne, ať se mu to líbí, nebo ne. Jak se tak o tom radili, kriplwikipedie obrátila oči vsloup a odfrčela si do astrálu načerpat nějaké vědomosti z budoucnosti. Když se vrátila, ve tváři zelená, jako by celou noc chlastala Tatranský čajíček, pronesla jen “typyčo, viděla jsem, jak vypadá budoucnost, když se spojí víc království do jednoho! Kdesi v daleké budoucnosti na kontinentu, který jsme zatím neobjevili, takto sjednotí 28 zemí, kterým bude pod hvězdami vládnout ožralý velepičus se sklony zničit suverenitu těchto zemí pod falešnou rouškou solidarity, multikulti propagandy, mocenské šikany a nesmyslných nařízení! Okamžitě rozpojme 7 království, každý si vládněte na svém písečku a tohle nikdy nedopusťte!” Načež se dlouze a kvalitně vyblil. Jon souhlasil, odjebal se na svůj Sever, kde spolu s tou zrzavou slípkou vládli svému území, rozpustili Noční hlídku, bo už byla stejně k hovnu a Divokým ponechali volný přístup za zeď, před zeď, na zeď a na pracovní trh. Sedmikrálovství se rozpadlo na jednotlivé frakce podle rodů, každý si přišel na své, no vyjmenovávat to tady nebudu, to už bychom přetahovali do Zpráv o desáté. Arya, největší badass asasínka, odjela prozkoumávat neznámé končiny a milé děti, tady následuje ten slíbený sequel, na kterém HBO údajně začníná pracovat. Uniklý scénář je následovný: Po letech Arya, nyní shrbená důchodkyně opírající se o svou Jehli, dorazí do žlutého kraje, který zatím nebyl pojmenován. Okamžitě se jí spustí senná rýma a nestačí se divit, když prochází nekonečnými lány žlutého sajrajtu, v těch dobách zvaného řepka. Na všech praporcích vidí logo rodu Babitchů, obyvatelstvo nešťastné, vykořisťované a strádající. Její nový úkol je jasný a na její pověstné listině je od nynějška připsáno nové jméno. Dý end! Já myslím, že tohle půjde, jen se toho nesmějí chopit neumětelští pisálkové. Za pár let tu tedy máme novou a lepší sérii s názvem Píseň pylu a meče s podtitulem Hra o Agrofert.

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

A soudružské kurevstvo pokračuje! Není co vytknout! Atmosféra hutnější než uran; herecké výkony přesvědčivější, než soudruzi od KGB při výslechu; vizuál depresivnější, než libovolná schůze komunistické strany a děj napínavější, než sledování ukazatele na dozimetru! Rozhodně má Černobyl nakročeno být jedním z top seriálů, co kdy byly natočené. ... “Do I smell metal?” - “Yeeeeaaaaah!!!” 🤘🎸 a namísto “Vnimaniye, vnimaniye!” by se z tlampačů v Pripjati ozvali Gamma Ray...

plakát

22. července (2018) 

Víte, proč Norové už nevyhrávají v hokeji? - Protože jejich nejlepší střelec sedí. No, černý humor stranou, všichni víme, že to ten pomatený pičus převrátil do extrému a to, co provedl, je neodpustitelné. Žel, pokud bude Evropa skutečně pokračovat v multikulti propagandě, cílené islamizaci a právem šaría nakonec nechá semlít vlastní lid, je naprosto bezpochybné, že takových magorů se bude objevovat čím dál víc. Ono tak dlouho se chodí s džihádem do Evropy, až se nějaký radikální pravičák utrhne... A že Evropa skutečně kráčí mílovými kroky směr hajzl, je naprosto očividné. Jak jinak si vysvětlit například tohle? Islám prostě problémem je a kdo to nevidí, měl by si ihned přečíst tuto odbornou studii, aby prozřel, jaké že to neslučitelné svinstvo si sem dobrovolně stěhujeme... Nicméně, nezdá se vám, že filmaři nějak dávají prostor každému hajzlovi, který se proslaví svým zmrdstvím? Ať je to naše "vězeňská serebrita" (ne, RedAKu, Ty skutečně nejsi serebrita, Tys jen obyčejný mukl) Kajínek ve stejnojmenném dramatu, atentátníci v Bostonu ve Dni patriotů, teď tady Breivik dokonce rovnou ve dvou filmech... Zcela jistě se někdo brzy ujme zfilmování střelby na muslimy v meshitách na Novém Zélandě, ale vsadím se, že na ten masakr o dvoustech padesáti křesťanských obětech sebevražedných atentátníků na Srí Lance nepadne jediná klapka! To holt není atraktivní a v souladu s promultikulti smýšlením, ukazovat perzekvované křesťany a ateisty, ale útoky na chudáky kozojeby a jejich pytle na odpadky, jó, to se musí lidem patřičně naservírovat! Jinak teda s první polovinou komentáře uživatele grizly007 sice nesouhlasím, ale hláška o blokové pokutě je jedním z adeptů na komentář roku!!! :)))))) ... Film průměrný, útok dobře natočený - místy decentně, místy sugestivně, následné politicko/psychologické drama bylo koukatelné i při delší stopáži. A mimochodem, všimli jste si, že lidi s iniciály A.B. mají nejspíš nějak předurčeno být pěknými kurvami? Náhoda? Nemyslím si.

plakát

Alternative Math (2017) 

Kurva jo! Tuhle ad absurdum vyhnanou a přesto stále reálnější jednohubku doporučuji všem sluníčkářům, liberálům, anarchisticky smýšlejícím rodičům, inkluzivistům a podporovatelům “americké výchovy”. Jen si nestěžujte, až vám to jednou nasere zpátky na hlavu...

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

сука блять! Na celé téhle katastrofě bylo nejhorší, jak (ne)zareagoval zkurvený Sovětský Sajuz. Přesně v jejich stylu, "nas mnogo", na pár životech nezáleží, takže tutlat, co to jde, jen aby nešířili paniku a imperialistický nepřítel si samou škodolibostí nepocákal hvězdy a pruhy šampusem při oslavách, jací jsou Rusáli pěkní mantáci. To raději pustíme spolu s radioaktivním mrakem do éteru naprosto marginální zprávu o zanedbatelných hodnotách, pro jistotu ještě o 3 dny později a ty hujery z velína přesvědčíme, že vlastně nic špatného neviděli, že několika dozimetrům vystřelily hodnoty a shořely prostě proto, že to byly vadné kusy a do světa pustíme fotku reaktoru z takového úhlu, že to bude vypadat jako opravdu nepatrná havárka. A to ještě můžeme být rádi, že jako první vypustilo zprávu o zvýšené radiaci Švédsko, neboť jsem si téměř stoprocentně jistá, že bez toho by to ty kurvy sovětské tajily dodneška. No a naši soudruzi se k tomu samozřejmě postavili tak, jak jim bylo ze Sajuzu nadiktováno. Mlžení, zprávy o pouhých dvou obětech v bezprostřední blízkosti a nad naší krásnou, socialistickou vlastí samozřejmě ani smítko bordelu. Co na tom, že Rakousko naměřilo hodnoty jako kráva, u nás se přece poroučí větru dešti, takže tu nic být nemůže a kdo tvrdí opak, je imperialistický nepřítel. No na blití, soudruzi! A ještě víc na blití je, že tu i po tom všem, co ty bezskrupulózní mrdky 40 let předváděly, jsou v současnosti 3. nejvolenější strana a vychovávají novou komunistickou mládež. Myslím, že je načase, abych vztyčila všech počernobylských 8 prostředníčků do xichtu těm, kteří by se odvážili tvrdit, že za komančů bylo líp. Ano, dalo by se namítnout, že nikdo nebyl ponechán osudu bez prostředků a na ulici s holou prdelí oproti dnešku, kdy nikoho nezajímáte. Ovšem zaměstnanost byla umělá, doktor bral stejně jako kulturní referentka nebo nástěnkářka, na hajzlpapír se stály fronty a kliďánko mohl taky dojít, člověk se bál přátel, sousedů i vlastního stínu, doma jste mohli mít nastražené pamflety a jít si hezky hačnout díky vykonstruovanému procesu, protože jste se křivě podívali na nějakého papaláše, na byty sice nebyly hypotéky, ale čekalo se třeba i 10 let a o životě, dovolené, studiích... vám rozhodovala zkurvená komise, Ale jo, jinak to bylo všecko báječný a sluníčkový a komunismus vlastně znamená jenom tu frontu na banány a oslovení "soudruhu". Debilové...

plakát

OA - Série 2 (2019) (série) 

To, co v první řadě bylo zajímavě mysteriózní, se přetvořilo v narkáčskou sračku bez hlavy a paty, kde se jen vrší další a další rádobymystéria a nehodlám ani čekat na konec, protože beztak z toho vyleze hrozitánské hovno, které by mi zbytečně smrdělo v komplu. Nesmyslný příběh o tom, jak parta pomatenců dělá jakože šíleně mysteriózní pohyby, to nezachrání ani vždy dokonalý Džejsn, se kterým by se daly dělat dočista jiné pohyby a ani příjemné lokace San Franciska. Zkrátka to vypadá, že se tvůrci inspirovali Lynčem, Trírem, Latrínmosem a ostatními zrůdně artovými rejžiséry, a na to Mia rozhodně není zvědavá.