Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Obsahy (13)

Hulk na neznámé planetě

Hulk na neznámé planetě (2010)

Hulk je jako nezvladatelný vyhoštěn z planety. Při pohybu rakety ve vesmíru ztroskotá na neznámé planetě. Postupem času je Hulk uvězněn a zotročen diktátorem červeným princem. Hulk se ocitá ve vězení, kde není sám, společnost mu dělají ostatní vyvrženci různých ras. Společně se vydávají do bojů v gladiátorské aréně, kde si snaží vybojovat svobodu.

Jak chutná úspěch

Jak chutná úspěch (2010) (pořad)

Můžete říci, že jste v životě dosáhli nějákého úspěchu? Tímto tématem se zabývá nový pořad Zdeňka Pohlreicha, kde představuje lidi z nejrůznějších odvětví, kteří určitého úspěchu dosáhli.

Life Is Short

Life Is Short (2006)

Mini seriál o tom, jaký život prožívá mladík, který je menší než děvčata kolem něho. Názorné ukázky životních situací s různě vysokými partnerkami...

Link

Link (1986)

V zapadlém městečku žije jen pár lidí a jedním z nich je profesor, který provádí pokusy na šimpanzích. Jedním ze šimpanzů je i velký opičák Link. Tento primát začíná nabírat na síle a na inteligenci, postupně v sobě probuzuje velkou sílu a začne se vymykat kontrole. Mezitím do městečka přijíždí studentka, která bude profesorovi pomáhat při jeho práci. Link jednoho dne uteče ze své klece a začne terorizovat obyvatele a samotného profesora s jeho asistentkou. Link je totiž krvelačná bestie, která prahne jen po zabíjení.

Michael Jackson Talks to... Oprah Live

Michael Jackson Talks to... Oprah Live (1993) (pořad)

Není toho příliš mnoho, co se ví o soukromí Michaela Jacksona. V tomto rozhovoru nám král popu poodhalí část svého soukromí, dojde i na odpovědi na nejžádanější otázky ohledně jeho barvy kůže či jeho dětství a také zavítáme do jeho zábavního parku Neverland.

Návrat muže z bažin

Návrat muže z bažin (1989)

Hlavní postavou tohoto filmu je mladý vědec Aleca Holland, který provádí své neškodné pokusy, jedno dne ovšem vyvine látku, kterou by mohl využít zlý vědec Anton Arcane, který provádí genetické pokusy. Jedno dne napadne Aleca přímo v jeho laboratoři Arcane, který na Aleca vylije chemikálie a on sám začne hořet. V důsledku toho Alec skočí do bažin, aby uhasil žhnoucí plameny. Arcane si myslí, že je Alec mrtvý ovšem Alec mezitím zmutoval reakcí s chemikáliemi a bažinou v muže z bažin. Ovšem jeho rostlinná schránka nedokázala změnit povahu Aleca. Jednoho dne totiž přijíždí za svým nevlastním otce dcera Abigail, která odhalí hrůzostrašné otčínovi genetické pokusy a uteče do bažin, kde potká nepříliš pohledného muže z bažin. Alec se do Abigail zamiluje a divákovi se dostává v horrovém kabétě i trochu té lásky. Dokáže Alec zachránit krásnou Abigail před zvrhlým otčínem Arcainem?

Správná trefa

Správná trefa (1981)

Příběh malého chlapce, který žije v úložném boxu na letišti. Jednoho dne si ho všimne muž, který sází na dostihových závodech. Oba dva se vzájemně skamarádí. Muž prohrává jednu sázku za druhou, ovšem potom do sázení vstoupí malý klučina se svým tipem na vítěze. Vzápětí muž zjistí, že malý klučina dokáže předpovídat výsledky závodů. Nový život může začít.

Svět šoubyznysu

Svět šoubyznysu (2002) (pořad)

Náhled do zákulisí filmových novinek, přehled toho, co se děje v Hollywoodu a také pohled do soukromí hvězd. Tento malý výčet charakterizuje nový pořad z produkce televize Nova Cinema.

Televizní taneční

Televizní taneční (1995) (pořad)

Chcete se naučit tančit? Nebo jen procvičit zapomenuté taneční kroky? Pořad televizní taneční je tu právě pro Vás. Pomocí instruktora tance Jiřího Korna zkuste nacvičit základní i pokročilé tance během tři čtvrtě hodiny. Držíme palce, první hodina tance právě začíná...

Čarodějové zakletého království

Čarodějové zakletého království (1989)

Příběh toho filmu se odehrává v dávných dobách čarodějů a hrdinů. Příběh, jenž nebyl nikdy zapomenut, příběh mocného čaroděje Caedman, který je poslán svým pánem nalézt vyvoleného. Ačkoliv vyvolený je pouze mladý chlapec, skrývá v sobě ohromnou sílu. Na své cestě společně s čarodějem Caedmanem potkává řadu hrdinů, jedním z nich je samotný hrdina Temný, který ovládá boj a sílu meče. Podaří se mladému vyvolenému porazit temné síly a samotného čaroděje zla?

Šance

Šance (1992) (pořad)

Zábavná show uváděná herci Josefem Dvořákem a Miroslavem Vladykou. Každý, kdo něco umí, dostává jedinečnou šanci předvést celému národu svůj talent. Vystupují zde artisté, lidé s neuvěřitelnou pamětí, kouzelníci, břichomluvci a mnoho dalších lidí, kteří v něčem vynikají. V klidu se posaďte do křesel, kouzelnická a artistická show právě začíná.

Šprťouchlata

Šprťouchlata (1992) (seriál)

Už vás někdo zastavil na ulici, že potřebuje něco podržet či pohlídat? Pokud ano, stali jste se možná obětí skryté kamery, která je v tomto pořadu hlavním aktérem. Dávejte tedy pozor na to, co děláte, skrytá kamera může být všude...

Žraloci

Žraloci (1987) (seriál)

Doby, kdy jste mohli na planetě Voduši v klidu surfovat, jsou nenávratně pryč. Manťani, kteří osvobodili krutého kapitána Příšerána se násilně snaží ovládnout planetu. Tyto události vedou k častým strhujícím bitvám mezi Žraloky a Manťany. Podaří se Žralokům zachránit planetu?

Reklama