Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (430)

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Snad ještě lepší než jednička, zábavná komedie. No a zejména Langmajer se fakt vyřádil. Nepochopím tak nízké hodnocení, bylo by to na 4,5 *, ale kvůli nízkému hodnocení dávám za plný počet.

plakát

Grand Hotel - Světla a stíny (2012) (epizoda) 

Parádní pokračování, napínavé, intriky, dokonce i trochu akce při přestřelce s pašeráky. Tenhle díl nemá chybu a celý seriál velké španělské překvapení.

plakát

Pigale - Epizoda 4 (2009) (epizoda) 

Pěkně se nám krimi drama se sexuálním pozadím rozjelo, příjemné překvapení na neznámou minisérii. Leze to ke 4 *, uvidíme dál.

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

59 % ?? Jste se posrali ?? Sice Kocába bych zavřel do tmavý kobky a okovů místo Mistra Jana, co napsal za nesmyslnou hudbu, ty moderní disko tóny fakt do 15. století nepatřily, ale jinak parádní záležitost. A doposud životní role Matěje Hádka. Zlost na zločinnou katolickou církev a Německo bude nastálo 🤔

plakát

Kruhy (2017) 

Nechapu, asi jsem videl jiny ducharsky horor. Velmi dobre, atmosfericke, v prubehu filmu i napinave, par lekacek se taky naslo. Sympaticka hlavni hrdinka. Chtel jsem dat 4*, ale kvuli nesmyslne nizkemu hodnoceni jeste jednu pridam navrch. Uz se tesim na ctyrku :-)

plakát

Bratovrah (2005) 

Nesmlouvavé, syrové drama o Kurdech a Turcích v Německu. A je to film z roku 2005, tedy ještě před tím, než vypukla migrační invaze...Skvělé herecké výkony a autentičnost. Jen to dokazuje, že tyto národy do Evropy nepatří a nikdy nepřijmou jejich zákony a zvyky. 90%

plakát

Léto All Exclusive (2015) 

Já se skvěle bavil. Nejdříve mě rozklepaná kamera trošku srala, ale ve výsledku to přispělo k netradiční bláznivé komedii s plno hláškami, gagy, atraktivním prostředím a krásnými ženami. Prostě komedie, co nezkazí den. Ještě, že přes O2 můžu film přetáčet, posunovat, několikrát jsem to použil, aby mi nějaká hláška neunikla. I stará babi jimi ve filmu nešetří. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. První, nenavazující díl Babysitting jsem neviděl a dle počtu hodnocení ho neviděl asi skoro nikdo (i tahle dvojka má velmi málo hodnotících), takže se k němu po téhle výborné zkušenosti zkusím dostat.

plakát

Rammstein in Amerika (2015) (koncert) 

Famózní záležitost a spojení zajímavého časosběrného dokumentu a sestřihu části koncertu z Madison Square Garden. Asi prozatím nejlepší hudební zážitek z kina. Žasl jsem, že v době, kdy Rammstein prodávali miliony alb po Evropě, tak v Americe začínali hraním v klubech s pár diváky - fanoušky. Povinná záležitost pro všechny fandy této trochu kontroverzní východoněmecké grupy.

plakát

Omar (2013) 

Velice zajímavé autentické drama z prostředí, ze kterého moc filmů nevzniká. A první zkušenost s palestinským filmem. Jediné si musíme odmyslet, že to je samozřejmě natočeno protiizraelsky, takže tohle beru s nadhledem, situace v realitě bude asi jiná, mezi Palestinci je také dost těch, kteří by nezaútočili jen na izraelské vojáky, ale klidně i na civilní cíle.