Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (44)

plakát

Auta (2006) 

Famózní!

plakát

Avatar (2009) odpad!

Totální megahypersračka. Lidi vzpamatujte se!!! CSFD tímto utrpí na své pověsti. Jako film je to opravdu otřesné! (nehodnotím efekty)

plakát

Carlos Castaneda: Enigma of a Sorcerer (2004) 

Tento dokument jsem viděl až o dost později po přečtení Carlosových knih. Je to takové stručné povídání o tom jaký Carlos Castaneda byl a o co mu asi vlastně šlo. Nicméně jakákoliv informace od lidí, kteří se sním setkali či pracovali se hodí do celkové skládačky – takže děkuji i za tento dokument. Pět hvězdiček nedávám dokumentu, ale spíš Carlosovi za jeho životní dílo. To co udělal je opravdu fascinující na n-tou. Absolutní TOP, co lidská populace má aktuálně k dispozici. Jeho dílem a magickými pohyby se můžete zabývat pořád dokola a stále objevovat nové fascinující skutečnosti. Ve svých knihách rozebral lidské možnosti do takových rozměrů, že zbledlo i to co jsme dosud jako lidstvo považovali za hodnotné, a navíc přidal takové lidské hodnoty, které nás nenapadli ani v těch nejbujnějších představách. Dokonce můžete zajít až tak daleko, že už vám je jedno, jestli si to vymyslel nebo je to pravda, protože po přečtení vám to změní pohled na život, a to je to co pro jednice má nedozírnou osobní hodnotu. Svým dílem si tak zajistil nesmrtelnost, protože na něho bude pořád někdo s vděkem vzpomínat.

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Očekávání obrovské, zklamání veliké. Tak bych hodnotil Cestu do fantazie. Opravdu nechápu tak celkově vysoké hodnocení od ostatních. Ano, film obsahoval i pěkné a dojemné chvilky, ale celkově to bylo velmi utahané a stráášlivě nudné.

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

Výborné, ale ten konec tam prostě nezapadal.

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Povedený seriál ze života.

plakát

Chytrá horákyně (2009) (TV film) 

Velmi podařená pohádka, která má vše co správná pohádka má mít.