Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (44)

plakát

Carlos Castaneda: Enigma of a Sorcerer (2004) 

Tento dokument jsem viděl až o dost později po přečtení Carlosových knih. Je to takové stručné povídání o tom jaký Carlos Castaneda byl a o co mu asi vlastně šlo. Nicméně jakákoliv informace od lidí, kteří se sním setkali či pracovali se hodí do celkové skládačky – takže děkuji i za tento dokument. Pět hvězdiček nedávám dokumentu, ale spíš Carlosovi za jeho životní dílo. To co udělal je opravdu fascinující na n-tou. Absolutní TOP, co lidská populace má aktuálně k dispozici. Jeho dílem a magickými pohyby se můžete zabývat pořád dokola a stále objevovat nové fascinující skutečnosti. Ve svých knihách rozebral lidské možnosti do takových rozměrů, že zbledlo i to co jsme dosud jako lidstvo považovali za hodnotné, a navíc přidal takové lidské hodnoty, které nás nenapadli ani v těch nejbujnějších představách. Dokonce můžete zajít až tak daleko, že už vám je jedno, jestli si to vymyslel nebo je to pravda, protože po přečtení vám to změní pohled na život, a to je to co pro jednice má nedozírnou osobní hodnotu. Svým dílem si tak zajistil nesmrtelnost, protože na něho bude pořád někdo s vděkem vzpomínat.

plakát

Popelka (2011) (TV film) 

Nesouhlasím s hodnocením ostatních. Pro mě je tahle pohádka o Popelce lepší než české Tři oříšky pro Popelku. Perfektní práce kluci němečtí!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Perfektní komedie! Film si dokázal udržet moji pozornost celých 120 minut s tím, že do poslední chvíle nebylo jisté jak všechno dopadne. Normálně bych dal 4 hvězdičky, ale musím 5, protože chci alespoň trochu zvýšit zde "nespravedlivě" celkově nízké hodnocení filmu.

plakát

Na vlásku (2010) 

Velmi příjemná, pohádková pohádka. Komentáře některých nepovažuji za pravdivé. Pokud se na pohádku podíváte vícekrát, postupně objevíte spoustu nádherných detailů. Promyšlenost jednotlivých scén a jejich návaznost je vskutku dokonalá. Pohádka opravdu neztrácí tempo, spíš postupně graduje a konec je přesně takový jaký pohádka má mít. Takže příběh rozhodně tak jednoduše předvídatelný není, postavy nejsou vůbec ploché (možná pro toho kdo se na to podívá jednou), ale pěkně propracované a celkově tahle pohádka nezůstala pod vrcholem (jak se tu píše), ale dosáhla vrcholu nejméně dvakrát.

plakát

Auta (2006) 

Famózní!

plakát

Proces H (2009) (seriál) 

Viděl jsem pouze jeden díl a musím konstatovat, že když si uvědomím, že se tohle ve skutečnosti stalo, chce se mně z toho blít!