Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (127)

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Říkejte si co chcete, tohle je hodně dobrá romantická komedie. Vtip, mírná akce, zajímavé a vtipné zápletky.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Kdyby všichni dávali 4*, dám je asi taky, ale musím trochu vyvážit nízké hodnocení. Komedie je to oddechová, plná vtipů a protože je točená US produkcí, tak občas víc střelená. Na druhou stranu, kde jsem čekal, že to vtipem potáhnout do nereálného absurdna, zůstal film v uvěřitelných hranicích, za mě velké +. Oba herci si podle mě film dost užili. Super oddechovka.

plakát

Pusu, pusu! (2022) 

Je to takový ten typ komedie, kde jsou celkem předvídatelné vtípky, ale i nějaké, které nečekáte. U obrazovky vás film nejspíš udrží, i když v některých trapno-scénách možná odvrátíte zrak. Hlavní hrdina rozhodně není prototyp muže pro dnešní svět. Z nějakého důvodu na něj hlavní hrdinka nezavolá policii, když ji obtěžuje v autobuse. Zato hrdinův bratr to od policie několikrát schytá a to bezdůvodně. Zřejmě vhled do práce polské policie. Hlavní hrdina má další super schopnost, a to blbě se tlemit snad na všechno. A hlavně, z nějakého důvodu se změní z totálního sukničkáře a macho seladona na uvědomělého muže, který se tentokrát už opravdu zamiloval a svou milou si chce vybojovat stůj co stůj.

plakát

Duna (2021) 

Spektakulární zážitek. Čím větší plátno a lepší reprobedny, tím lepší požitek.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Dávám 4 hvězdy. Film má dost much, třeba táhnoucí se scény, některé příliš táhlé dialogy, ale na druhou stranu je to originální ztřeštěná komedie. Je sice trhlá, někdo by řekl vypatlaná, ale takovým tím pozitivním způsobem. Dívat se na to dá, nemáte nutkání opustit sedadlo nebo pohovku. Kdybyste se mě zeptali, zda jsem pro, aby Tři tygři natočili další film, tak jsem všemi deseti pro. A ano, jedna hvězda je tam navíc, protože je mám rád. Jestli mají české počiny jako Muži v naději 67 %, tak tohle si svoje procenta rozhodně nezaslouží.

plakát

Pan Dokonalý (2015) 

Nehorázná blbost, ale dlouho jsem se tak nezasmál.

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

Úplně si nejsem jistý co to mělo být, ale bylo to dlouhé, ukecané, ne zas tak moc vtipné. Nevím co tomu chybělo, ale více než 2* si to nezaslouží.

plakát

Warum ich meinen Boss entführte (2014) (TV film) 

Je to oddechovka. Klasická tuctová romantická komedie o tom, jak chudá děvečka k bohatému princi přišla.

plakát

Dárce (2014) 

Kdyby to nemělo tak trochu nedotažený děj, tak bych dal i 5*. Když do toho moc nešťouráte, tak je to zajímavý snímek k zamyšlení.