Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Oblíbené filmy (8)

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Sladké mládí.16 let, přechod na střední a do toho tahle bomba, okamžitě jsem si snímek zamiloval, sbíral články o natáčení a o hlavních představitelích. Soundtrack jsem uháněl asi 4 roky. Objednávkou mi přišel původní soundtrack, který ale nebyl ve filmu použit od Johna Otmanna. Pak vyšel oficiální od Edwarda Shearmura a nakonec jsem se dostal ještě k soundtracku jen s hudbou a melodiemi z filmu. Úžasný 5 hvězd jak vyšitých.

Magická hlubina

Magická hlubina (1988)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Hudba, herci, prostředí, příběh vše za 5 hvězd. Luc Besson kdysi opravdu uměl, podobně jako Leon, tak i tady dokázal přikovat k obrazovce a přes 2 hodiny hypnotizovat diváka. Jean Reno je prostě frajer a jeho souboje s Barrem byly zahraný úžasně a scénka se špagetama a maminkou, no paráda.

Alibi na klíč

Alibi na klíč (2017)

Asi nejlepší komedie loňského roku. Frantíky můžu hlavně kvůli kriminálkám, ale komedie mají taky výborné a tohle je jasný příklad. Humor střídá humor a nezapomenutelných scén je tam několik, Lacheau s Boudalim toho mají už na kontě víc, ale tohle je opravdu fenomenální, smáli jsme se celá rodina a některé scény jsem musel i přetáčet. Opravdu boží komedie