Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Naši kluci - Mohamed a Toto (2019) (epizoda) 

Duhý díl je koukatelnější nežli ten první, děj se začíná docela zajímavě rozbíhat a přicházejí první náznaky, že ne vše bude tak, jak se prve zdálo. pokračuje vykreslování postav. Israelská atmosféra a reálie výborné!

plakát

Hon (2012) 

Jak děsivě snadné je zničit život!

plakát

Osvětim: nacisté a konečné řešení (2005) (seriál) 

amyth namítá, že dokument je čistě z pohledu vítězů. Z jakého jiného by sakra měl být? Případně mohu odkázat např. na Věčného žida, aby se dušička mohla potěšit pohledem poražených...

plakát

V jako Vendeta (2005) 

V tuhle chvíli mě docela mrzí, že jsem dal 5 hvězdiček už na poprvé - druhé shlédnutí bylo dechberoucí a prakticky neustále mě mrazilo v zádech. Wow...

plakát

Hanussen (1988) 

Váhám, hodně váhám - nevím, zda si tenhle film zaslouží pět hvězdiček, určitě ne se zcela čistým svědomím, ale přiznávám, že straním jak Szabóovi, tak Brandauerovi. Celý film skvělý, ale ten konec, proč ten konec. Ale ano - dává to smysl, ale mně se to prostě nějak nezamlouvá.

plakát

Sedm (1995) 

Shlédnutí tohoto filmu jsem dlouho odkládal, patrně z obavy, co všechno v něm uvidím. Naštěstí tvůrci ukazují přesně tolik, kolik má být viděno, a zbytečně se nepokouší diváka šokovat. Příběh je perfektně napsán a dobře vystavěn, závěrečná pointa strhující... Co víc dodat?

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Skutečně paráda! A ještě k tomu Sherlock používá BlackBerry :))