Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Vendeta (2011) 

Situace, odk teré byste se nikdy nechtěli dostat. Guy Pearce dobrej, nápad dobrej, ale chyběl tomu větší nádech thrilleru, kdy budu lapat po dechu co se stane dál. Místo toho přišlo jen lehce předvídatelné drama, u kterého jsem jen řešil, kteří poldové jsou ok, a kteří skáčou s hladovýma králikama a na to jsem dostal velmi rychle odpověd. Nicolas Cage už prostě roky nezastaví a namísto kasovních trháků bude točit filmy tohoto typu.

plakát

Anonym (2011) 

Zajímavý nápad, který se bohužel změnil v nudné politické drama. Začátek filmu mě chytl a měl našláplo na 4*, poté jsem se ztratil ve vztazích (kdo s kým a proč, takže 3*) a nakonec jsem se málem ukousal nudou, což dává výsledné 2*. Škoda, že to netočil někdo jiný a nedal tomu větší nádech tajemna. Spojení Anonymous + Ch. Nolan + L. DiCaprio jako Ben Johnson by se mi líbilo.

plakát

Glen, nebo Glenda (1953) 

Scenář katastrofální, dialogy nesmyslná, monology šílené, scény a střih nelogické, Bela na facku, ale to vše dohromady vytváří úžasný film, který přináší opravdový pohled do hlavy travestity. Pohled do hlavy Eda Wooda. Edwarda D. Wooda Jr. můžete budete od první chvíle buď milovat nebo nenávidět a já se do něj zamiloval.

plakát

50/50 (2011) 

Tady to cinká Oscarama :). Pepa opět ukázal svůj herecký um. Bohužel posledních 5 minut si neodpustili klasické "happy-end" klišé, jinak by to bylo za plnej počet. A hlavně balící hláška "Ahoj, mám rakovinu." je mnohem lepší než moje "Ahoj, jsem na půl Španěl a na půl Kazachstánec."

plakát

Lidice (2011) 

Další důkaz toho, že pokud v ČR někdo točí "velkofilm", vyjde z toho paskvil (samozřejmě existují vyjímky...). Proč už nikdo netočí filmy jako Vorlíček a Lipský v 60. a hlavně 70. letech dvacatého století ... ?

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Kdyby Jon Favreau vynechal všechny scény s emzákama, dostal by tento film větší hodnocení. Začátek filmu byl hodně slušnej, ale jakmile začali všude lítat emzáci, tak to šlo do kytek. Kdyby to bylo točený jako "béčko" tak ok, ale hurá akce "všichni bojovníci divokého západu vemte si své luky, kopí, opakovačky a hurá na démony" je docela moc.

plakát

Moneyball (2011) 

Ačkoliv Moneyball má zajisté svou kvalitu a najde si cestu do vašich peněženek, tak pro mě jen 60%. Mám rád sportovní filmy a mám rád Pitta, ale na sportovní film mi chybělo více záběrů na hru a na životopisný/podle skutečné události mi nepřišel tak srdcervoucí. Při tvorbě televizního programu bych ho zařadil jako oddychovku na nedělní odpoledne.

plakát

Another Gay Movie (2006) odpad!

Stydím se, že jsem tento film viděl. Nic proti gayům, ale tenhle film je fakt humus. Skoro jak laciný soft porno v noci v TV.

plakát

Občan Havel (2007) 

Havel je jen člověk. Tento dokument ukazuje, že i můj oblíbený politik Vácal Havel je jen obyčejný člověk. Škoda jen, že styl tohoto dokumentu mě osobně příliš nesedl, ale jinak je to skvělé. Ale ten Klaus je tam dobrej..:-)

plakát

Na vlastní nebezpečí (2007) 

Akční / Thriller / Dobrodružný film v americkém stylu, který se až tak moc nepovedl..No pane Renči snad příště, ikdyž osobně doufám, že žádné takové příště už nebude.