Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 448)

plakát

I.S.S. (2023) 

Jedná hvězda za snahu vůbec něco natočit, ale je to komplexně slušná kkotina. Nudné, nevýrazné a hloupé. Americká stereotypní představa o Rusech jako nepřátelích. Ach jo, škoda peněz a času.

plakát

Out of Darkness (2022) 

Výborný nápad, který nebyl využit na plný potenciál. Dost dobrá kamera, příroda i hudba (zvuky). Zajímavý děj a zcela jsem nepobral rozuzlení, ale i tak docela dobrý. Jednou se to v pohodě vidět dá. Připomínky mám k vizuální podobě "pravěkých" lidí, kteří vypadají jako soudobá banda arabů z Londonabádu.

plakát

Land of Bad (2024) 

Jedna hvězda za trochu bojování, ale je to fakt bída. Russell to fakt nezachrání, už je skoro k smíchu a jeho hrané "emoce" mu fakt nikdo nevěří. Zajímavě se to jmenuje, jen si nejsem jistej kdo je tady ten špatnej a kdo si hraje na to, že může rozhodovat o tom kdo je ten špatnej a může si dělat kde chce a co chce. Celkově nudná kokotina a opět velká nálož patosu. Blééé.

plakát

Šógun - Sluhové dvou mistrů (2024) (epizoda) 

Druhý díl podstatně lepší, John (Cosmo Jarvis) sice furt čumí jako retard, ale už to není tak hrozné. A mister Sanada je naprosto skvělej! Bravo!

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

První díl moc nezaujal. Oproti původnímu seriálu a knižní předloze je to zatím dost slabé. Celé to intenzivně táhne naprosto skvělý Hirojuki Sanada. Cosmo Jarvis furt jenom čumí jako kkt. :(

plakát

Chudáčci (2023) odpad!

Naprosto nekoukatelné! Hezky to popsal Verbal, bohužel se na to nedá koukat, to je lepší sledovat jak schne barva nebo jak roste tráva - to je mnohem napínavější. Na takovýhle cypoviny jsem už starej.

plakát

Čekist (1992) 

Spousta levičáckýho tlachání proložená dosti neumělým ztvárněním rádoby poprav. Hraná syrovost, která se potácí na pomezí kýče a neumětelství. Odfláklé technikálie a celkově poměrně hodně nudný film s povrchní snahou lacině šokovat. Nezaujalo, neohromilo, ale ponudilo. Ztráta času na to koukat.

plakát

Hellhound (2024) 

No tak to byla opravdu velká slabota. Taková trapárna jak čajíček ze starých fuseklí. Hmmm, až uspávací nuda a šíleně slabé herecké výkony.

plakát

Halo - Cíl (2024) (epizoda) 

Strašný! Na to se nedá koukat - opět klasicky americký nekonečný kecy, všichni se pořád hroutí a potřebovali by psychology, admirálové pronášejí bojové projevy.... hnus! Čekal jsem nemilosrdnou řež s Covenanty a dostal jsem napůl to animované a zase keců plný pytel. Místo silnýho kořeněnýho a pálivýho guláše jen nastavovanou polívku z pytlíku... je to slabé. je to slabé a je to marný, marný marný :(

plakát

Úsvit (2023) 

Nechápu ta vysoká hodnocení. Film je řemeslně perfektně nazvučen, nasvícen a zrežírován. Dějově ale totální prázdnota. nic moc se tam neděje. Úplně nesmyslný leitmotiv a rozmazlená Křenková. Zřejmě představa pražských hipsterů o historickém filmu. Teda do kina bych na to opravdu nešel. Sice lepší než hloupé komedie, ale zase ne tak o moc.

Ovládací panel
4 body