Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Ad Astra (2019) 

Hmmm, zajímavé a docela dobré, jen škoda těch scén ve volném prostoru, protože to je masakr a totální nesmysl... ale jinak dobrý! Jo a pozor na opice!

plakát

Aelliseu (2020) (seriál) 

Sice trochu natahovaný ke konci, ale jinak dost dobrý... a moc hezký korejský holky!

plakát

Afghánistán (2007) odpad!

Čistokrevný Odpad!, který jde přežít jen s prstem na tlačítku rychloposuvu vpřed!

plakát

Aftermath (2016) (seriál) 

Viděl jsem dva díly, ale moc se na to nedá koukat. Vyloženě mě vytáčí ta vyžilá hnusná hubená lezba, co věčně nosí sluneční brejle i v noci. A korunu tomu nasadil ta létající gumová příšerka s koněm, no ty wogo - to je teda hustej hukot :( Sračka jako vyšitá!

plakát

Agora (2009) 

Ukázka fanatismu všech možných náboženství, všichni proti všem. Díky bohu za ateismus! :) Celkově jsem se dost nudil, zajímavé prostřihy z oběžné dráhy (jak reklama na GoogleMaps). Římani poněkud bezzubí, křesťani fanatičtí a židé se přeci nesmí nechat zastínit. Americký pohled na život otroků (směšné!). Čekal jsem víc a nedostal jsem skoro nic, jsem zklamán! Velmi nerealistické, chvílemi až směšné :( škoda.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

No děj to nemá praktiky žádný, gore je spíše podprůměrné a z nápadu se nepodařilo moc vytěžit. Spíš tak na úrovni Růžové zahrady a jako vycpávka mezi reklamama. Nevím jestli zvládnu aspoň jednu sérii dokoukat do konce. Je to opravdu nudné a ubíjející. :( EDIT: tak další série je už opravdu o howně -otřesné - končím a házím ručník do ringu

plakát

A Horrible Way to Die (2010) 

Jedna hvězdička za posledních cca 20 minut, jinak je to nuda k uzoufání.... :(

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Vydržel jsem asi 20 minut a musel to vypnout, začínám být na tyhlety automaticky generovaný pohádky starej. Směšný reálie a kulisy, směšné herecké (ne)výkony a celkově tragédie. Kde jsou doby původních Star Wars? Tohle je už pro mě nekoukatelné, rádoby kostými jako kdyby je šily postižené děti a režíroval to epileptik, strašná klipovitost, totální povrchnost a nereálnost (18ti letá "generálka") srandovní oblečky a mlácení se světelnejma trubicema... jak se mi tohle mohlo kdysi líbit? Fuj! Tohle už fakt ne.