Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Dealer (1996) 

Vcelku příjemná jízda s příjemnou hudbou ORBITAL á la Trainspotting! MILO je můj kůň!

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Hodně přeceňovaná komedie, s lehce nadprůměrnou zápletkou. Velmi průměrné herecké výkony. Ale vydržet se to dá. Juliana jako lesba - to tu ještě asi nebylo :)

plakát

Děda (2016) odpad!

Tak dalo se to vydržet jen asi 30min, jak se na plátně objeví Polévka, jdu se na WC vyblít... příšerně slabé dialogy, otřesnej dědek a přemoudřelý "pražáčci". Taky tomu dodá protekční frackovitá Čtvrtníčková, která by svým zjevem, pisklavým hláskem a celkově velmi nesympatickým projevem dokázala zabít i mnohem lepší film. ODPAD!

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Atmosférické ocicmávání dvou buzen, s občasným přeleštěním bambusu a vajec. Hnus velebnosti, jenom přehlídka nechutností.. Takové soft porno pro geje. Nechápu, svět se v prdel obrací a jestli tohle má bejt nominant na nejlepší film, tak už ty Oskary fakt může dostat jakákoliv kokotina, není to záruka vůbec ničeho. P.S. jedna hvězda za příjemnou letní atmosféru.

plakát

De man uit Rome (2022) 

Tak toporné "herectví" jsem už dlouho neviděl. Režisér zřejmě vůbec nerežíroval. Jsou vidět nasypané peníze, pěkné exteriéry, ale to režisérské vedení je otřesné. Vydržel jsem asi do poloviny a pak usnul. Šílená nuda, nesmyslné zápletky, rozum si vzal dovolenou... škoda, mohl to být pěkný film. Překvapení se bohužel nekonalo, čistá nuda.

plakát

Démon (2015) 

Potenciál by byl, ale výsledek je poměrně tristní záležitost. A od půlky se člověk už modlí aby to skončilo... ztráta času na to koukat :(

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Na současné poměry to má celkem pěkněj vizuál a velmi dobrý zvuk. Celková atmosféra je hodně slušná. Kouknu na další díly.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Přehlídka ošklivých polek a dalších holek (též několik hulibrků). Atmosféra starého Krakowa je poměrně znepokojivá... docela dobrý!

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 3 (2022) (epizoda) 

Docela animální rusalky. Seriál na mě zatím působí jako Buffy, zabíječka upírů (nebo jak sten starej seriál jmenoval), ale celkově to má hezčí vizuál. Chtělo by to více gore.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Dobrý masky, Zimní spas alias Santa Klaus je docela dobrej. Chtělo by to trochu přidat na drsnosti. Úžasný kulisy starýho Krakowa. Celkem koukatelný. Škoda té přehlídky ošklivých holek, přitom jsou polky dost pěkný holky.