Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl! Pěkný efekty, zajímavý vývoj... velmi oceňuji slovanskou mytologii (Veles a spol.). Dobrý!

plakát

Démon zatracení (2019) 

Celkem slabé, všechno se dá tak nějak předpokládat, těžkopádný děj... takové jaksi slaboduché. Gore skoro žádné, mytologie to jen tak trochu lízla a příšerka je hooodně potmě. Slabé dvě hvězdy z milosti.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Nudná a nezajímavá hloupost se slabými hereckými výkony. Vidět se to dá maximálně jako kulisa a i tak skoro nekoukatelné. Pár vtipných hlášek to opravdu nezachrání, ani ta herecká šmíra.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

originál jsem neviděl, nemůžu porovnat, triky celkem ujdou, jen je to trochu takové pseudo-retro? chmmm, příliš nezklame, ale ani nenadchne, celkem někde lehce nad průměrem...

plakát

Den před krizí (2011) 

Nebojím se dát plný počet. Kdo zná a rozumí o čem film je a co se tam ve skutečnosti odehrává, tomu musí běhat mráz po zádech a otevírat se vzteky kudla v kapse. Moooc pěkný! Naprosto famózní Jeremy Irons a Kevin Spacey - trochu šoufl od žaludku se mi udělalo, když Jeremy krásně a procítěně řekl Kevinovy - "Jaký peníze? Vždyť ani neexistovaly..." Ano takhle to probíhá, "výroba" peněz ze vzduchu. Hnus!

plakát

Deo webtoon : yego salin (2013) 

No vůbec to nebylo špatný! Pěkný gore, krásně kruťácká záležitost a krutopřísně krásná korejka :) (vypadá na 13 a je jí 31 = kurňa!)

plakát

Desierto (2015) 

Prima film na studené zimní večery. Vypadá to pořád dobře, dobře a pak se to nakonec pokaká... škoda! No nemůže mít každej film šťastnej konce :(

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Strašně dloooouhé a nudné. Natahované jako prase. Hrajou v tom děsně nesympatický herci, obzvláště dcerunka je super nesympatická a maminka je mega-megera. Zbytek je tam do počtu. No velké utrpení to vydržet až do konce. Pořád čekáte že se to rozjede a ono nic. Jedna hvězda za konec filmu, ten ale taky nic moc a rozhodně to nezachrání. Velmi slabé! Jedna hvězda za ten sloup že tam stál a udělal svojí práci.