Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Duna (2021) 

Jako čtenáři předlohy se mi to líbilo, ale kdybych nevěděl kdo je kdo a tak nějak se v ději neorientoval, byl bych dost zmatený. Lidi, který to nečetli to moc nepochopí a nebo "pojedou" pouze po povrchu... vizuálně ohromující, hudba skvělá, herecké výkony dobré až velmi dobré. Není to úplně na 100% to, co jsem si představoval při čtení, na mě je to už trochu moc opulentní, kdy se člověk kochá monumentálními scénami a vytrácí se hloubka příběhu. Ale děkuji za možnost to vidět. Silné 4 hvězdy.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Dvě hvězdy za triky. Jinak je to křečovitě ftipné jako prase... no nevím, asi opět nejsem cílovka. Pouze pro mladé a retardované, zastydlé děti.

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Tak jednou to vidět jde. Takové dost polopatické až narativní. Byl by z toho pěkný cestopis... víc se mi líbil předchozí díl, tady není šance nové postavy poznat jakkoliv blíž, jejich pohnutky apod. Je to takové "rychlokvašené". Ale zase na českou produkci bezduchých komedií je to prima.

plakát

Dvojník (2013) odpad!

Bože to je sračka! :( celou půlhodinu co jsem vydržel, jsem měl pocit, že koukám na Orwelovu 1984 v hodně slabým provedení... no nic.

plakát

Eli (2019) 

Celkem průměrná záležitost. Dobrý nápad, ale velmi slabé herecké výkony. Jinak by to bylo lepší.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Slušnej průměr. Jinak zas jeden dort od Pejska a Kočičky. Splácanina na n-tou. Stará škola, trochu noir, béčkovej akčňák nebo rekonstrukce podle skutečný události? Račte si vybrat. Do toho trocha zbytečný romantiky (+ Statham jako domácí kutil?). Neurazí ani nenadchne. Chvílema pěkný a uvěřitelný, chvílema totální nesmysl (Statham výskok oknem přivázanej na židli, dopad bez židle a rozvázanej :o) Dá se vidět, jednou.

plakát

Elitní zabiják (2014) 

To je tak béčkový, že je to spíš někde tak konec abecedy, asi tak Zetko? :( John Cusack tady vypadá jako nabalzamovanej starej alkoholik, pak ta "rozkuřovačka" s šílenejma vočima (to je taky tragédie) a jedinej, kdo za něco stál byl 50cent! :) a pak ten teplej asiat - no hrozná sebranka... Všichni hrajou jako ochotníci a akční scény jsou tak akční, že u toho usnula i naše kočka nudou...

plakát

Elvis (2022) 

Tak vzhledem k tomu, že jsem Elvise nikdy neposlouchal, jsem taky nic nečekal. Ale byl jsem opravdu velmi překvapen.  Austin (Elvis) Butler je opravdu naprosto famózní! A ten moderní zvuk je v kině taky naprosto super! Doporučuji vřele i lidem co neposlouchají tyhle staré klasiky, jděte na to do kina, bude se vám to líbit! Výborná práce pane režisér!

plakát

Elysium (2013) 

Souhlasím s tím, že je to luxusně natočená sračka, moc pěkně udělané, bohužel je tam natlačen ten multikulturní přesah, slzičky těch neúspěšných a má to nechutně optimistický konec jak v pohádce. Nutno vyzdvihnout naprosto famózního padoucha - Sharlto Copley - kterýmu držíte palce až do konce a užíváte si ten jeho jihoafrickej hantec z předměstí! Moc pěkný, ale District 9 byl přece jenom lepší. Škoda.

plakát

Enderova hra (2013) 

Kdo nečetl knihu a neví o čem to je, asi se mu to moc líbit nebude... film jede spíše po povrchu a jen lehounce naznačuje hloubku knižního zpracování. Trochu dětinské zpracování, chápu že nižší věkový rating = vyšší zisky (stejně jako u Hobbita je to pak spíš pohádka proděti než temné fantasy). Docela dobré triky, vesmírné bitvy vypadají celkem dobře. Taky slušně obsazené a alespoň průměrně zahrané (na Fordovi je už znát jeho věk a jeho projev už nemá takový drive jako dřív). Kdo zná knihu tak nutno zkouknout! :)