Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Zulu (2013) 

Wow! Dost dobrá jízda! Velmi zajímavé prostředí, v poslední době jeden z hodně dobrých kousků! Hustokrutý!

plakát

Vozová Hradba (2011) (koncert) 

Super! Landu mám rád a tohle se mi fakt líbilo...!

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Velmi slušně natočené, hezký akční konec s happyendem kdy každý dostal co zasloužil. Vybrané pasáže by měli promítat užitečným idiotům obhajujícím multi-kulti přistup a taky by už pobřežní hlídky měli začít vracet nebo radši rovnou potápět ty lodě co připlouvaj do EU (Itálie). Nechtěl bych se nechat od vychrtlíků kulturně obohacovat u nás doma,ale bohužel mě to zřejmě v budoucnu čeká, už teď se stačí projít kolem Václaváku :( Ale i tak jeden z nejlepších filmů roku.

plakát

Odpojit (2012) 

Opravdu dobrý film složený z několika příběhů se společným motivem - sociální sítě a naivita jejich uživatelů. A Must See For Facebook Fans! :)

plakát

Nevědomí (2013) 

Těsně po filmu plných pět, s odstupem času to trochu dře, ale v záplavě bídy co jde v kinech je to pořád čistých 5! Scénář trochu skřípe, ale jinak je to paráda. Soundtrack je super! IMHO naprosto špičkový námět, efekty a hudba. Bohužel zahráno "kamenným ksichtem" Cruisem a tou "Paní s velkou pusou" co se jen tak divně dívá.... no škoda, že tam klidně nehrajou naprosto bezejmení herci, to by bylo mnohem lepší. Coster-Waldau se taky moc nepředvedl... ale jinak jsem celkem nadšenej! :)

plakát

Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D (2012) (divadelní záznam) 

Bombastique! Jako vždycky profesionální výkony za hranicemi fyzikálních možností! Nádherné kostýmy a skvělá hudba (i když Beatles opravdu nemusím!). Super!

plakát

Očista (2012) 

Very good! Příběh jak sviňa!

plakát

Útěk (2012) 

Po delší době krátké, odsejpající, výborně nasnímané, přirozeně drsné a ze života (ve 14. století)! Žádní nažehlení vesničané a lupiči gentlemani! Super! Kdo si co urve to má, život je drsnej, zvláště na severu! Super! Vysoce doporučeníhodné!

plakát

Mama (2013) 

Fakt docela hustý! Docela jsem se i několikrát bál... a to jsem velkej kluk! Však mámy se bál kdysi každej! :) Na poslední dobu hodně slušný. Ještě by to chtělo trochu potunit a bylo to bombézní (ale to by se v kině teenageři posrali) :)