Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

WOW! Skoro celou půlku jsem jenom zíral s otevřenou hubou! Tak to je kurwa akční jízda! Chci ten matroš, co hulí Jirka Mlynář, to musí bejt bomba!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Megakravina která opravdu megapobaví! :) Tak to bych fakt nečekal, palec nahoru! Super. Cool.

plakát

Scintilla (2014) 

Není to vůbec špatný! Sice trochu zmatkujou, ale několik hodně silných scén. Kdo není fanda sci-fi, tak jenom za 3 hvězdy. Je vidět že rozpočet byl hodně napnutej, ale i tak celkem slušný efekty! :)

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Na české poměry opravdu příjemné překvapení. Od Viewegha a Alice Nellis jsem opravdu skoro nic nečekal, ale velmi příjemné, herecky velmi povedené a opravdu skvělá hudba! Bravo, palec nahoru! :)

plakát

Mokřina (2014) 

Velice pěkná atmosféra, vynikající exteriéry, minimalistický zvuk, syrové jako prase. O tom se američanům může jenom zdát...

plakát

Interstellar (2014) 

Má to hodně dobrý scénář, ale moc se nepovedlo to převést do filmu. Sice hodně dobré, ale trochu to pokulhává. Zase je tu ale vidět, že mezigalaktické lety a vůbec důležité expedice by vždycky měli být v režii armády a vědci pouze jako servis a zkoumání. Jinak se ukáže, že chybí disciplína, není možné věci dokončit kvůli "zamilovanosti", egu nebo jiným subjektivním okolnostem. Tak takhle by to opravdu nešlo. Začínám fandit HALovi z Vesmírné odysey, protože úkol je třeba dokončit za všech okolností a není možné hrát na emoce! P.S. Pane bože, kterej vocas vymyslel takovýhle roboty!?! Vypadaj jako krabice od bot nebo plechový šatní skříně! Hnus!!!

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Vůbec to není špatné, a to ty filmy nijak zvlášť nemusím. BTW: co znamená ta scéna po titulcích? jakési stavění pyramid nějakou holkou? Co to je? Neví někdo?

plakát

Retornados (2013) 

Velmi zajímavý nápad a ještě lepší pojetí. Zombíci jsou tam jen tak na dokreslení, lehce epidemičtí až trochu romantičtí, jak ujíždějí na zelený... :) Překvapilo a líbilo se! Škoda jen té blbky, která všechno vyřvala do telefonu a pak holt nezbylo dost zelené na happyend!

plakát

Pachuť pomsty (2014) 

Sice pomalejší, ale vůbec ne špatné! Dá se v pohodě vidět... zase Dona Johnsona :)