Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Beacon 23 - Corbenic (2023) (epizoda) 

Předlohu (knihu) jsem bohužel nečetl (nevyšla u nás), ale seriál mi (zatím) přijde jako slušná cypovina. SPOILER! Kolem "majáku 23" létají kosmické lodě nadsvětelnou rychlostí a on na ně čumí na displejích jak se pomalu posouvá po obloze - WTF!? a takových debilotin je tam vícero... ach jo, kdo při smyslech se na tohle může koukat? Kosmické prostředí pak slouží pouze jako kulisa pro nekonečně tlachy o prdu (jako vždy). Uvidíme jak se to vyvine... zatím slabých 40%.

plakát

Beacon 23 - Wreckers (2023) (epizoda) 

Tak pozitivně hodnotím, že se začalo trochu něco dít, ale zase... spousta nelogičností a hloupostí, ty wogo kdo tohle vymejšlí? To píše scénáře "umělá inteligence"? Ach jo, zase spousta keců a keců a nic... pořád je to bída. Proti seriálu Expanze je tohle zoufalost!

plakát

Bešenstvo (2023) 

Tak mě se to docela líbilo, škoda jen toho digi-medvěda, ale taky to nebylo špatný. Vlci úplně v pohodě... doporučuji především milovníkům přírody.

plakát

Bibliotěkar (2023) (seriál) 

Zajímavý námět, něco mezi fantasy a dalšími styly. V podobném duchu jako Denní a Noční hlídka. Poměrně slušné gore, herci ok. Určitě se dá seriál jednou vidět, pro zpestření, něco jiného než na Netflixu. Palec nahoru!

plakát

Blue Beetle (2023) 

Hnus! Nesympatičtí herci s přiblblými úsměvy a spousta digitálních triků. Příběh nemá praktiky žádný děj a nikam se to neposouvá, totálně debilní modrý brouk. Jedna hvězda za toho mexickýho dědka se spoustu železa ze sběrnýho dvora co měl na sobě... vždycky mu vyrašil kýbl na hlavě a začal kolem sebe mlátit. Bože můj, to byla ale debilotina!

plakát

Buď chlap! (2023) odpad!

Nekoukatelné! Další naprosto zbytečný film (spíš dlouhá reklama na blbost). Vůbec nechápu kde se berou peníze na to natočit další totálně zbytečný film? Není to ani dobrodružný ani komedie, je to totální slátanina s trapnými neherci, hrající jak dřeva. A zase ta sbírka, Geislerová, Ramba, Chýlková a spol. ty wogo aby na mě nevykoukla Bohdalka a Janžurka... fuj nebo Holubová. Odpad! Jedinej pěknej byl ten cvičenej medvěd.

plakát

Consecration (2023) 

Podprůměrný horror s celkem velmi nesympatickou Janou Melonovou v hlavní roli. Nuda celou dobu, žádné gore, kozy ani frnda taky není vidět, no ztráta času. Nedoporučuji.

plakát

Čarodějnictví (2023) 

Spíše pouze průměrná záležitost, ke konci se to trošku rozjede. Prakticky žádná akce, žádnej magic ani gore nebylo. Nuda, ale s vnitřním kouzlem hlavní protagonistky (hezký hlas, vesnický look). Jednou se dá, pokud se vám nechce spát, zaručeně bude chtít už v půlce. :)

plakát

Černé zrcadlo - Démon 79 (2023) (epizoda) 

Tak to se mi líbilo! Příjemná retro jednohubka. Nádherná hudba a skvělé reálie. Palec nahoru!

plakát

Čung_E (2023) 

Pěkný efekty, ale to je tak všechno. Jinak sračka totální.