Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

The Djinn (2021) 

Tak není to ani pecka, ale ani propadák. Obzvlášť ke konci pár pěkných digitálních triků. Jinak spíše průměrná záležitost, která se rychle vykouří z hlavy.

plakát

The Exorcism of God (2021) 

Hmmm, no dá se na to koukat, ale dal jsem to až na potřetí. Předtím jsem vždycky usnul samým napětím. Je tam ale pár opravdu dobrých nápadů a slušných lekaček. Konec celkem předvídatelný, ale taky dobrý. Film mi subjektivně přišel hrozně dlouhý, i když to tak nebylo. Jednou se to dá, ale pořidtě si špejle do očí, aby vám nepadaly víčka!

plakát

The Stand - Coda: Frannie in the Well (2021) (epizoda) odpad!

Taky tady už se jedná o čistý Odpad!, který se dá dokoukat jen kvůli tomu, aby člověk náhodou něco nezmeškal...a nezmeškal. Konec je naprosto k uzoufání a na úrovni večerníčku pro velmi malé a velmi retardované multikulturní děti. Hnus!

plakát

The Stand - Fear and Loathing in New Vegas (2021) (epizoda) 

No tak tady se to trochu rozjelo.... ale zatím pořád nic, žádné tajemství v tom není, všechno je takové schématické a i ti záporáci jsou spíše politováníhodní... slabota! Koukejte přitlačit! Nechci vykleštěnou verzi pro děti do 15 let!

plakát

The Stand - The Vigil (2021) (epizoda) 

Opět těžce průměrná záležitost... ach jo... pořád se spíš kecá a nic se neděje...vím, že je to tak nejlevnější, ale je to jak romantický seriál pro puběrťačky... to už i Stmívání byl větší horor :(

plakát

The Stand - The Walk (2021) (epizoda) 

Trochu se to zlepšilo ale zase jenom kecy a kecy a seriál tak pro teenagery, koukat se na to fakt moc nedá! Velmi slabé!

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Začnu tím lepším - hezké prostředí, příroda, koně, docela hezká Askepott, tedy chtěl jsem říct Popelka. I když jaksi taková víc vyžilá, asi měla za sebou už víc princů, Libuška to prostě není. Tím to lepší končí a začíná to horší - vůbec jsem nezaregistroval ve filmu hudbu (kromě těch neumětelů co jako "hráli" na plese). Dějově je to prachsprostá kopie staré Popelky, včetně scén, vedení herců a dialogů. To jsem čekal víc. No a pak mě dorazili ty číňanky co hrály děvečky na statku, černoch co dělal toho majordoma a ten "mužný polibek" o kterém se všude psalo mi přišel nakonec celkem v pohodě, takové spontánní vyjádření lásky dvou mužů. No ale ten tureckej princ jak z pohádky 1000 a jedna noc, jeho matka, taky "norka".  Ach jo, když už to chci udělat jinak, "norsky", tak to nemůžu slepě kopírovat slovo od slova. Vypadá to hodně divně. Jednou se to dá, čistě ze studijních důvodů, ale dětem bych to asi nepouštěl, mohly by se ptát kde se berou ve středověku (kam je to dějově zasazené) černoši a asiati v Evropě. No a ty turky bych mohl vysvětlit jako pozůstatek nějakých nájezdníků...? No já vím, je to jenom pohádka, ale fakt trochu divná.

plakát

Turist (2021) 

Vůbec to není špatné a je to celkem i koukatelné. Hezky natočené bojové scény s "tlamičkami". Jinak je tam samozřejmě taky nějaký ten ruský patos a hrdinské kecy, ale není jich tam rozhodně tolik jako v amerických filmech. "Tlamičky" občas trochu toporně přehrávají, ale jinak docela dobrý.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Pouze průměrná záležitost. Slušně herecky obsazené, ale to je všechno. Postavy se potácí v kruhu, velmi slabý děj, zbytečně dlouhá stopáž. Nuda. A hnusná Blanchett s odporně botoxovým ksichtem. Fuj! Jako gumová maska...