Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Zaklínač - Ztráty (2021) (epizoda) 

Šmankote proč je tam tolik černochů a dalších "divnolidí"? Takhle si to autor fakt nepředstavoval... doufám, že budou i černoši se špičatýma ušima, jinak by to byl "rasízmus". Strašně to tahá za oči a člověk se nemůže soustředit na děj, i když tam už to taky dost pokulhává...

plakát

Za stínem noci - Série 2 (2021) (série) 

Kokotina! Natahovaný jak starý kšandy a už je to samá "láska" a "aktivismus". Jděte s tím víte kam. Samý kecy, kecy a zase kecy. Hnusný nesympatický herci, koukat se na to nedá. Vůbec mě to nebavilo. Obrovská otrava, nikomu se fandit nedá. Škoda času na to koukat.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Jedna hvězda za kvalitní digitální efekty, zbytek je totální kkotina, nevydržel jsem do konce. Jestli tohle je horror tak nevím, strašná blbost.

plakát

Aelliseu (2020) (seriál) 

Sice trochu natahovaný ke konci, ale jinak dost dobrý... a moc hezký korejský holky!

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Není to plně špatný, ale časem to začne nudit... jediný co to může zachránit jsou sladký prdelky mladých japonek!

plakát

Amulet (2020) 

Tak to bylo docela dost dobrý! Hlavně konec a odhalení kdo je kdo... zajímavý, i když na mě možná moc ulit... :)

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Jedna hvězda z milosti, jinak by to byl čistokrevný Odpad! Neskutečná sračka s dobrým obsazením... ta vysloužilá, vytahaná zrzka, co se pokouší o nějaké bojové scény, to je tak k smíchu jako byla Pittova manželka! Otřesné! Super-blbé! Jako komedie by to šlo, možná ještě jako Bollywood. Ale jinak ubohost první třídy. Nekoukatelné.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Kokotina bez špetky vtipu. Pár pousmání, maximálně. Jinak velká trapárna. Slabá jedna hvězda!

plakát

Bourák (2020) 

Tak jsem to taky viděl, bohužel... nevím jak s tím budu dál žít, snad se mi brzo povede zapomenout na tu hrůzu. Na Odpad! to není, ale nic moc tedy taky ne. Hodně podprůměrná záležitost na cca 30%.

plakát

Come True (2020) 

PECKA! Tak to hodnotím velmi pozitivně, dlouho jsem neviděl tak zajímavej film, perfektní atmosférické obrazy a hodně dobrá hudba... maličko to zabil konec, ale i tak velmi velmi dobré!