Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Nadace - Král a plebejec (2023) (epizoda) 

A super! Tak tady máme homosexuální linku! Ty wogo tak to mi stačí, proč s tími musí pořád otravovat? Kdo je na to jejich ocicmávání zvědavej? Fujtajbl!

plakát

Nadace - Nakouknutí do temnoty (2023) (epizoda) 

V seriálu se nám to začíná pěkně černat, nechápu proč si černoši nenatočí vlastní seriál? A ty nesmyslný dialogy, který nemají hlavu ani patu, když u toho začnete přemýšlet, tak zjistíte, že to má s puvodní knižní předlohou společný snad jenom název a původní ideu. Veliké zklamání.

plakát

Nadace - Ve stínu Seldona (2023) (epizoda) 

Pokud jste to někdo četl, tak silně nedoporučuji se na to vůbec dívat, nezustal kámen na kameni a jen ten vizuál je občas hodně dobrý. Hezkej šukec a pak pěknej souboj. Jinak děsná blbost.

plakát

I snova zdravstvuite (2022) (seriál) 

Velmi podařená taškařice, spousta vtipných scének, sympatičtí herci! Vřele doporučuji, zatím první série, fakt sranda, díly s přiměřenou délkou. Hlavní hrdina je sympaťák! :)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Velmi velmi slabé herecké výkony. Hlavně se tam objevuje takový herecký odpad jako je např. Karlos Vémola nebo ještě horší Adam Kajumi a Natálie Grosová. Celkem hnus a utrpení. Jít na to do kina to musí být S/M.

plakát

There's Something Wrong with the Children (2023) 

Jednou se to vidět dá úplně v pohodě. Celkem slušně udělané, herci se dají vydržet, děti sice málo svinský, ale celkově dobrý. Mě se to celkem líbilo. Na ty horký večery se dá pokoukat...

plakát

Tetris (2023) 

Pro mě jednoznačně překvapení roku! Moc pěkně vizuálně udělané, super hudba, střih. Chápu naivní zkratky a neustálý komediální podtón, mě se to moc líbilo. Hodně dobré! :)

plakát

Consecration (2023) 

Podprůměrný horror s celkem velmi nesympatickou Janou Melonovou v hlavní roli. Nuda celou dobu, žádné gore, kozy ani frnda taky není vidět, no ztráta času. Nedoporučuji.

plakát

Dobrý člověk (2023) 

Florence jede! A pan Freeman taky pořád dobrej, hlavně super hlas, krásně se poslouchá. Film ze života udatných američanů - fetek a anonymních alkoholiků. Kdo není členem AA jako by nebyl. :(

plakát

Zaklínač - Umění klamu (2023) (epizoda) 

Tak lepší koukat na silikonový baby než na teplýho Mangolda a černochy. No ale je to pořád strašně slabéééééééééé!