Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hele fakt docela dobrý, palec nahoru a za 80%. Sice je tam pár logických lapsusů ale jinak fakt dobrý. Burácivý zvuk připravený na US kina, taky pěkná kamera, zvuk i hudba. Herecký výkony taky neurazí. Příjemně mě překvapil i Cristovao a Roden, prostoru měli tak akorát. Doporučuju se jít určitě kouknout. (jediný co by mě zajímalo za co se údajně utratilo 500 milionů?)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) 

Mno, až na tu Disu, která fakt tahá za oči (!) kuwa mají tohle za potřebí? Vždyť dělají medvědí službu těm černochům... ach jo! Jinde všechno v pořádku a vypadá to jako zajímavej seroš. Docela dobrý, vůbec bych se nebál trochu "přitmavit". Sympatická Nori i Galadriel, uvidíme jak se vyloupne zbytek. Není to špatný, ale to tlačení černochů natvrdo do seriálu, je hodně na škodu, spoustu lidí to asi nedá, ale není to zatím (až na Disu!) až taková trága... za mě dost dobrý.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

První díl hodnotím velice kladně, sice asi nejsem cílové publikum (už nejsem teenager), ale celkově velmi dobré. Samozřejmě dost tahají za oči ty násilím naroubovaní černoši, ale není to ještě tak strašný. U hobitů mi přijde spíš směšný, že táta hobit je černej tak napůl, mám je černá naplno a jejich dítě je bílý jako sníh... no asi pohozenej nalezenec, uvidíme co se z toho ještě vyklube. Kdyby to nebylo už horší, tak to hodnotím velice dobře, peníze jsou vidět na pěkných tricích. Uvidíme jak to bude vypadat dál. Snad to nevyměkne jako GoT, kde už to ke konci bylo dějově tak mělký, že už se na to koukat nedalo a bylo to dost velký utrpení... snad budou v RoP nějaký pěkný záporáci! Za mě velmi dobrý, až skoro výborný!

plakát

Forever Král: Koncertní pocta Ivanu Královi (2021) (koncert) 

Poměrně slabé - kapela hraje slušně, pěkně jim to šlape, ale zpěváci a zpěvačky to je poměrně velká bída. Jediný kdo netahal za uši byl Meky Žbirka, ten zpívá i ve svém věku na živo velmi slušně. Zbytek slabota! Ale jednou se to přetrpět dá.

plakát

They Live in the Grey (2022) 

Sympatická hlavní protagonistka, zbytek pouze sekunduje. Nelogický děj, chvílema nevíte jestli se jedná o reál nebo další fantasmagorii. Nakonec pochytíte i příběh, ale je to hodně klopotná cesta. Konec pak jaksi vyšumí. Možná to mělo potenciál, ale nebylo z toho nakonec nic.

plakát

Stínohra (2022) 

Tak nějak divný děj... dobří herci i herecké výkony, ale ten děj, ten děj! Jako kdyby někdo prostříhal film a pozpřeházel části. Rádoby nelogické chování některých protagonistů. Škoda.

plakát

Tady hlídám já (2012) odpad!

Otřesná záležitost! Rozhodl jsem se po zralé úvaze neudělit ani jednu hvězdičku, a to dokonce ani za Huga!

plakát

Střídavka (2022) 

Film táhne zatím neokoukaný Martin Hofmann. Až se ten člobrda okouká, pes po něm nevzdechne. Nevím kdo vybral Čvančarovou, dost strašná "Medvědice". A proč tam zase musí oxidovat Holubová? To je nějaká povinnost, aby byla obsazená v každé kokotině, co kdo natočí? Něco jako podmínka dotace od státu? Dost hrozné herecké výkony, občas takový slabší humor. Nic moc nečekejte, dílko má úroveň 4. cenové. Ale musím uznat, že proti Hádkovým, je tohle "oscarová" záležitost!

plakát

Poslední závod (2022) 

Slabý, dějově řídký a vůbec tak nějak prapodivný film s nepatřičnou hudební kulisou. Odehrává se v minulosti, při záběrech hraje moderní hudba. Čekal jsem, že při napínavé části děje uslyším tepající techno... no nebylo k tomu daleko. Dost podprůměrné. Nedoporučuji.

plakát

Nene (2022) 

Tak první polovina až dvě třetiny jsou hodně dobré (tedy až na tu  otravnou černou ségru, která je velmi uřvaná a furt otravuje se svým černostvým, jako by to byla její zásluha), ale ten konec to je slušnej fakáč divákům... viděl jsem v kině, ale je to škoda peněz a hlavně času. Palec nahoru Danielovi, ten zahrál hlavního hrdinu fakt pěkně! Celkově lepší průměr, což je škoda.