Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Halo - Kontakt (2022) (epizoda) 

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?!

plakát

Prokletí (2021) 

Ani vysloveně špatné, ale ani žádná pecka. Koukat se na to dá, ale ta rádoby příšerka je fakt slabá a málo příšerná. Taky je komplet v digitálu, ale takovém tom laciném... jinak to celkem jde. Jednou koukatelné... i když na Kelly Reilly bych klidně i koukal víc. :)

plakát

Vychováni vlky - Série 2 (2022) (série) 

Hmmm, tak v první řadě to bylo zajímavé, neokoukané a trochu divné... druhá řada už je jenom divná. Nějak moc to nechápu, vypadá to jako vysoce sofistikovaná hloupost. Úžasné efekty a exotická krajina jiné planety střídá bezbřehé žvanění o prdu a neustálé se točení v kruhu s rádoby mystickými motivy. Teda musím říct, že už na to jenom čumím, užívám si efekty a klidně by šlo vypnout zvuk a přestat vnímat dialogy. Stejně se nic nedozvíme... zřejmě psal scénář člověk na tripu a po probuzení taky nevěděl o čem to vlastně je. Prakticky všechno zůstává nevysvětleno a hromadí se jen další otázky. Začíná to být už dokonce nudné. Začít na to koukat se dá prakticky od jakéhokoliv dílu a stejně to člověk nechápe, omylem jsem jeden díl přeskočil a zjistil to až na konci toho dalšího... no nic. Škoda peněz investovaných do seriálu i času lidí co na to čumí.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl! Pěkný efekty, zajímavý vývoj... velmi oceňuji slovanskou mytologii (Veles a spol.). Dobrý!

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Dobrý masky, Zimní spas alias Santa Klaus je docela dobrej. Chtělo by to trochu přidat na drsnosti. Úžasný kulisy starýho Krakowa. Celkem koukatelný. Škoda té přehlídky ošklivých holek, přitom jsou polky dost pěkný holky.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 3 (2022) (epizoda) 

Docela animální rusalky. Seriál na mě zatím působí jako Buffy, zabíječka upírů (nebo jak sten starej seriál jmenoval), ale celkově to má hezčí vizuál. Chtělo by to více gore.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Přehlídka ošklivých polek a dalších holek (též několik hulibrků). Atmosféra starého Krakowa je poměrně znepokojivá... docela dobrý!

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Na současné poměry to má celkem pěkněj vizuál a velmi dobrý zvuk. Celková atmosféra je hodně slušná. Kouknu na další díly.

plakát

Folklór - The Day the Wind Blew (2021) (epizoda) 

Tak tohle zase byla dost velká kktina, takové ukňourané, pro mladé s plyšovými medvídky a vybělenými zoubky.... fuj, to fakt ne!