Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

Vem si mě (2022) odpad!

Krásný a plnotučný Odpad! A nezachrání to ani ta paní s krásným zadečkem... a Trouba Wilson na to může klidně čumět jako Owen... totální srajda! O.T.Ř.E.S.N.É!

plakát

Noční doktor (2020) 

Velmi slabé. Psychicky nevyrovnaný "doktor", který "léčí" feťáky tím, že jim předepisuje syntetickou drogu (subutex), kterou jim platí daňový poplatníci co chodí do práce! Hurá, to jsou světlé zítřky co nás čekají?! Není mi jich líto a odmítám to platit! Doktor nakonec dostane co zasloužil... a na jeho konci není nic grandiózního.

plakát

Privilegium (2022) 

Tak úplně blbý to není, ale zase žádná velká pecka. Přijde mi jako kdyby autor nevěděl kam to směřovat... jestli do sci-fi nebo do mystična! Chvíli tak a chvíli tak... no dalo se to jednou zkouknout, ale dost tomu ublížil dabing.

plakát

Mr Inbetween - Coulda Shoulda (2021) (epizoda) 

Naprosto peckový díl! Super realistická přestřelka. Moc se mi to líbilo! Doporučuji!

plakát

Temná dcera (2021) 

Velice nudné a nezáživné, spousty náznaků a žádný děj. Pořád se to točí jenom dokola, do kina by to bylo za trest. A kdo na něco čeká ten se nedočká. Zbytečný film.

plakát

Zlato (2022) 

V dnešní době solidních 80%. Konec to vytáhnul výš. Jednou se to vidět v pohodě dá.

plakát

Princezna D. (2021) odpad!

Nemocný film o nemocné ženské. Hudba je přímo uši rvoucí. :(

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Dvě hvězdy z nostalgie, jinak jedna a s odřenýma ušima! Je to nuda a strááášně se to táhne, jak odpoledne ve starobinci! Efekty, které dneska uchvátí snad jenom retardované a strašně barev, hopsání dědouška Nea a babičky Trinity, samozřejmě s krutopřísnejma hláškama. No slabota všech slabot! Ještě že jsem na to nešel do kina, to bych trpěl jako zvíře. Na takovej film by měli být v kinech křesla s eutanázií, to se jinak nedá vydržet jedině s ovladačem v ruce a s přetáčením vpřed zamáčknutým do ovladače. Ale přežil jsem to a nikdy více!

plakát

Stín samoty (2021) 

Jedna hvězda z milosti. Za tu depkoidní atmosféru a slušný obraz. Ale je to velké mrzení na to koukat, jak i docela slušný námět a pěkný vizuál dokáže tragické režijní vedení poslat totálně do kopru.