Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 458)

plakát

The Deep House (2021) 

Nakonec to není zase tak špatný... docela dost dobrý... možná by to ke konci nemuselo být tak polopatický, trochu se pak vytrácí "magic".

plakát

Nadace - Chybějící dílek (2021) (epizoda) 

Krásný vizuál a brečící a skuhrající robot... no to už je tak vyměkčený, že už se na to můžou dívat i batolata... šmankote kam tohle ještě zajde?

plakát

Nadace - Záhady a mučedníci (2021) (epizoda) 

Pořád hrozné a spíše horší a horší... to už nemá s originálem prakticky nic společného...

plakát

Nadace - Smrt a Panna (2021) (epizoda) 

To je opravdu šílená nuda...takovou hovadinu to jsem fakt nečekal... utrpení :(

plakát

Old Henry (2021) 

Vynikající nápad (bohužel) totálně doprasený ženským pohledem na věc a ženskou představou o naprosto *cool* pistolníkovi, který by se v reálu tehdejší doby nedožil ani plnoletosti. Škoda, mohl to být plný počet. Ale ta WTF scéna je i tak docela dobrá....

plakát

Duna (2021) 

Jako čtenáři předlohy se mi to líbilo, ale kdybych nevěděl kdo je kdo a tak nějak se v ději neorientoval, byl bych dost zmatený. Lidi, který to nečetli to moc nepochopí a nebo "pojedou" pouze po povrchu... vizuálně ohromující, hudba skvělá, herecké výkony dobré až velmi dobré. Není to úplně na 100% to, co jsem si představoval při čtení, na mě je to už trochu moc opulentní, kdy se člověk kochá monumentálními scénami a vytrácí se hloubka příběhu. Ale děkuji za možnost to vidět. Silné 4 hvězdy.

plakát

Nadace - Po probuzení (2021) (epizoda) 

Zase celkem slušnej vizuál, ale tím to bohužel celý končí. Jinak zmatený pobíhání kolem komína, nelogický chování hloupých a neschopných lidí (Terminus) a rozčilený pobíhání po kosmický lodi ty pipky, co hraje "hlavní" roli. Ach jo, je to těžký vydržet se na to koukat.

plakát

Přeživší (2021) 

Otřesná nuda, postavy se chovají hloupě a nelogicky a melou hovadiny. Jedna hvězda za slušné herecké obsazení, ale ani lepší herci to nezachrání. Nedoporučuji na to vůbec koukat.

plakát

Topi (2020) (seriál) 

Něco jako "Dark" na ruský způsob. Skupina lidí s vlastními tajemstvími se vydává na pustý ruský venkov získat odpuštění, zázrak, zdraví apod.  Na místě se pak "dějí" různé věci a "zázraky". Je to trochu ponuré, hodně rozvláčné a dosti nudné. Jinak celkem sympatičtí herci, ale na "Dark" to fakt nemá. Spíše průměrná záležitost.

plakát

Nadace - U bran jsou barbaři (2021) (epizoda) 

Pořád strašně slabé... a takové angažovaně "pokrokářské". To už se asi nezlepší... ach jo.