Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Ať vejde ten pravý

Ať vejde ten pravý (2010)

Zajímavé, upírský film pro děti? Studio Kamarád s cákancy od krve? Jů a Hele s upířími tesáky? Mě se to líbilo, bylo to i dost dobře udělané... naivní dětský svět prolínající se s malou, ale sympatickou upírkou :) Velmi dobré! "You have to let me in"

Střepy v hlavě

Střepy v hlavě (2008)

Velmi dobré! A naprosto skvělá "hudba" při které běhá mráz po zádech...

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

Naprostá pecka! Tak to se mi hoooodně líbilo! Zajímavé vysvětlení na konec.... :) a jako bonus ZugZwang!

Sauna

Sauna (2008)

Zajímavé, depresivní, čarovné, podmanivé, strašidelné... jen jsem si musel konec pustit víckrát... a pořád úplně nechápu - jen náznaky. Ale po dlouhé době fakt pěkný! Doporučuji!

Zdrojový kód

Zdrojový kód (2011)

Nebýt toho trochu hloupého a hooodně nelogického konce, bylo by to za 5 hvězdiček. Velmi zajímavý nápad i provedení. Gyllenhaal je film od filmu lepší a lepší. Chtělo by to víc "špatných" (ne-happyendových) konců. Konec je fakt dost křečovitej a k celýmu filmu se vysloveně nehodí, škoda :)

Stalker

Stalker (1979)

Film který vzbuzuje po shlednutí mnoho otázek, podmanivé zasněné scény s minimalistickou hudbou. Občas trochu nepochopitelné, až cizí. Takové filmy se už dnes netočí. Ještě tak někde sehnat Zkoušku pilota Pirxe a původní Solaris (i když i ten novější s Cloonym byl hodně dobrý!

Symptom Pandorum

Symptom Pandorum (2009)

Skoro tak dobré jako Horizont události! Dávám plný počet, už dlouho jsem neviděl nic tak prima z tohoto oboru, snad jen District 9, akorát ten konec na můj vkus moc happy :( jen víc takových filmů!