Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Úžasně hořkosladký film. Taková moje hořká čokoláda, mezi filmy. Film na který se dívám už od cca deseti alespoň jednou ročně a ještě mě neomrzel.

plakát

Predátoři (2010) 

Velice sympatický odkaz na původního predátora. Určitě mnohem lepší, než obě AVPčka.

plakát

Noční rande (2010) 

Pro mě velice svěží a vtipná komedie. Co je mi velice sympatické je fakt, že spousta dialogů, tak jak je uvidíte ve filmu, nebyly původně ve scénáři a jsou tak čistě výplodem improvizace tohoto skvělého dua. Upřímě doufám, že je spolu nevidíme naposledy.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

U mě osobně ještě o malý kousek výš než tenkrát na západě. Nicméně oba snímky jsou podle mě geniální a kdykoliv se na ně rád podívám znovu, nehledě na jejich tříhodinovou délku. Protože jsou to zatraceně dobře strávené tři hodiny.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nejlepší fantasy od dob Pána prstenů. Nejlepší pohádkový humor pro dospělé od dob Shreka.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

O trochu slabší než SG-1, rozhodně lepší než Atlantis. Toť můj osobní názor. Objektivně se to moc srovnávat nedá. S novým stargate přišel jiný způsob vypravování a jiný přístup k postavám. Zatím co to první se mi ne vždy líbí, to druhé ano. Neexistují tu černobíle charaktery. U každé postavy najdete věci k obdivu, jindy vás zas dost možná bude iritovat. Což je podle mě dobře. Původně jsem chtěl dát 4, ale když vidím ty jedničky a odpady, zvednu na pět. Pro pořádek - zkouknuta první série.

plakát

Můj nepřítel (1985) 

Můj první sci-fi film. Málo těch co náslodovaly jej překonalo. ožná proto, že krom kulis to vlastně tak moc sci-fi nebylo. Mělo to hlavně myšlenku, nějaký obsach, který byl podle mě vcelku nenásilně zdělen publiku, což se dneska už moc nevidí. Jak řikám, pár lepších jsem pak viděl, ale z nostalgie dávám 5/5.

plakát

Bleach (2004) (seriál) 

Nejsem fanouškem anime. Krom Bleach jsem viděl akorát GITS, ale něco na tomhle seriálu prostě je, něco co mě nutí stahovat další a další epizody. Tak po setrvání u seriálu po nějakých 270 dílů, musím o jednu snížit. Seriál nám měkne. Animátoři cenzurují jakoukoliv špetku nahoty či krve a Tite Kubo seasi pomalu strácí ve vlastních dějových zvratech. Cenzura v novějších epizodách mě donutila srazit hodnocení na 3.